fbpx

The Voice: Tony Cetinski je mentor u showu!

HRT…

Uloga mentora bit će presudna u vođenju natjecatelja do pobjede

Tony CetinskiTony Cetinski, Indira Levak, Jacques Houdek i Ivan Dečak mentori su ‘The Voice – Najljepšeg glasa Hrvatske‘, objavljeno je danas na Hrvatskoj radioteleviziji. Indira Levak oduševljena je kolegama mentorima, posebno, kako je kazala, njihovim frizurama. Jacques Houdek na to je uzvratio da razumije kako joj je fantastično u društvu trojice muškaraca različitih formata. Tony Cetinski zahvalio je HRT-u u ime svih mentora na ukazanom povjerenju te naglasio kako mentori imaju veliku odgovornost. A Ivan Dečak u svojemu je stilu najavio da je vrijeme za rock and roll u ‘The Voice – Najljepšem glasu Hrvatske’.
Tony CetinskiUloga mentora bit će presudna u vođenju natjecatelja do pobjede, a mentorska četvorka iskoristila je priliku da pozove potencijalne kandidate u show. Prijave naime traju do 19. listopada, a nakon toga započinje postupak predizbora koji će se održati u Osijeku, Rijeci, Splitu i Zagrebu. Kandidati čije prijave udovoljavaju kriterijima showa bit će pozvani svoje glasovne sposobnosti predstaviti sluhu četvero mentora.
Posebnost ‘The Voicea – Najljepšeg glasa Hrvatske’ krije se u trenutku kada se kandidati na audiciji predstavljaju mentorima i to samo glasom. Mentori ih na audiciji ne mogu vidjeti. Sjede u posebnim stolcima, kandidatima okrenuti leđima i nemaju baš nikakvu mogućnost suditi im na temelju izgleda ili scenskog nastupa. Pritiskom na tipku „Moj glas“ mentori odabiru kandidata  za daljnje natjecanje i u tom trenutku stolac im se automatski zaokrene i prvi puta suoče se s kandidatom. Mentori u ovom showu rade s kandidatima i poučavaju ih zajedno s glazbenim stručnjacima iz svojega tima. Nakon audicije, slijedi dvoboj. To je trenutak u kojemu mentori pripremaju svoje kandidate da zajedno izvode istu pjesmu, a u emisiji nakon izvedbe moraju odlučiti koji od njihovih kandidata ide dalje, u natjecanje uživo!
Natjecanja uživo su završni dio u kojem se pjevači natječu jedni protiv drugih u  nekoliko nastupa, a tko će pobijediti – svojim glasovima do finala odlučuju i mentori i gledatelji. Pobjednika u posljednjoj emisiji biraju samo gledatelji.
‘The Voice – Najljepši glas Hrvatske’ natjecateljski je glazbeni show nastao prema originalnom televizijskom formatu The Voice of…,  u vlasništvu Talpa Internationala B.V. iz Nizozemske. Tim multimedijskim projektom HRT sjedinjuje televiziju, radio, internet i društvene mreže, uspostavlja interaktivnu komunikaciju te želi potvrditi da profesionalnim pristupom može stati uz bok najboljim javnim televizijama koje su proizvodile i emitirale show.

Foto: Scena.hr