fbpx

Jacques Houdek je treći mentor The Voice!

Naljepši glas Hrvatske…

HRT

Jacques Houdek– Danas se vraćam na scenu na najbolji mogući način, u ulozi mentora u showu ‘The Voice – Najljepši glas Hrvatske‘ Hrvatske radiotelevizije, koji savršeno odgovara mom karakteru, umjetničkoj iskri i vokalnim kompetencijama. Na putu glazbenih ideala koje sam uvijek vjerodostojno i bezuvjetno slijedio jedva čekam biti mentor sjajnim novim pjevačicama i pjevačima – rekao je Jacques Houdek.
Jacques HoudekJedan od najsnažnijih vokala hrvatske glazbene scene, Jacques Houdek, vraća se na scenu kao mentor ‘The Voicea – Najljepšega glasa Hrvatske’, objavljeno je danas na Hrvatskom radiju. Jacquesove iznimne vokalne sposobnosti i strast koju unosi u pjevanje od početka karijere 2000. godine donijele su mu brojne nagrade te iznimno uspješnu suradnju s nizom hrvatskih glazbenika u različitim žanrovima.
Jacques se tako pridružio Indiri Levak i Ivanu Dečaku, a tko je četvrti mentor ovoga multimedijskog projekta Hrvatske radiotelevizije javnost će doznati sutra. Mentori ‘The Voicea – Najljepšega glasa Hrvatske’ vodit će timove odabranih kandidata do konačnog izbora – titule najljepšega glasa Hrvatske.
Prijave za sudjelovanje otvorene su do 19. listopada. Predizbor kandidata održat će se u Osijeku, Rijeci, Splitu i Zagrebu. Kandidate koji udovolje uvjetima prijave mentori će prvi put vidjeti na audicijama u televizijskom studiju i odabirati ih samo na temelju glasa. Mentori ih naime na audiciji ne mogu vidjeti. Sjede u posebnim stolcima, kandidatima okrenuti leđima i nemaju baš nikakvu mogućnost suditi im na temelju izgleda ili scenskog nastupa. Pritiskom na tipku „Moj glas“ mentori odabiru kandidata za daljnje natjecanje i u tom trenutku stolac im se automatski zaokrene. Tada se prvi put suoče s kandidatom. Četiri mentora izabrat će tako najbolje glasove u svoje ekipe i poučavat će ih zajedno s glazbenim stručnjacima, svojim savjetnicima.
‘The Voice – Najljepši glas Hrvatske’ jedinstveno je natjecanje u kojemu stas, držanje i ljepota nisu presudni.  Posebnost toga natjecanja jest i u tomu što svi natjecatelji, bili oni amateri, školovani pjevači ili izvođači s malo ili puno profesionalnog iskustva, ni u jednom trenutku ne moraju biti nešto što ne žele. Kandidati naime sami odabiru svoj glazbeni žanr kroz koji će se predstavljati javnosti. Ukratko, ako ne volite format talent šoua, onda ćete obožavati ‘The Voice – Najljepši glas Hrvatske’. Ako obožavate format talent šoua, nakon ‘The Voicea’ nećete se sjećati kako su se ostali zvali.
Pri odabiru kandidata ocjenjuje se samo GLAS. Upitnik za prijavu kandidati mogu pronaći na internetskoj stranici voice.hrt.hr.

Foto: Press