fbpx

Željko Šakić: Pozivam sve ljude koji vole Hrvatsku da nas dođu bodriti

Zagreb…

Željko Šakić– Italija je iznimno kvalitetna momčad, slobodno mogu reći kvalitetnija od Nizozemske. Duboka, pokriva na svim pozicijama, izbornik je koristio praktički sve igrače u rotaciji. Igraju u jednom jakom intenzitetu, snažno trče prema naprijed, a u obrani dosta preuzimaju. Bekovi su im iznimno visoki, posebno Gentile i Vitali se znaju spustiti i igrati s leđima prema košu. Mi moramo igrati obranu na sto posto, a što se tiče napada, lopta će nam morati ići puno brže i morat ćemo biti puno hrabriji nego protiv Nizozemske – rekao je izbornik Ivica Skelin.
Hrvatska košarkaška reprezentacija vratila se iz Nizozemske gdje je poražena u prvom susretu Kvalifikacija za Svjetski kup 2019. A danas, s početkom u 18.00 sati u KC Dražen Petrović, igra drugu utakmicu u kojoj dočekuju reprezentaciju Italije.
Željko Šakić je još jednom pozvao sve da ih podrže u KC Dražen Petrović u utakmici protiv Italije jer kako kaže – to će im biti zaista potrebno.
– Dvije stvari. Prva stvar da u 18.00 sati pozivam sve ljude koji vole ovaj sport, koji vole Hrvatsku da nas dođu bodriti. Kao drugo, pozivam sve medije da podržite ovaj tim jer ovom timu to treba. Ovih 12 ljudi zajedno s trenerima trebaju vašu podršku i to nam sada treba – pozvao je sve Željko Šakić.

Foto: Press