fbpx

Ivan Dečak: Zadovoljstvo mi je biti dio ekspedicije!

The Voice…

Nadam se kako će baš meni poći za uhom prepoznati taj najljepši glas, rekao je mentor Ivan

Ivan DečakMiljenik mlade urbane publike i vokalni solist grupe ‘Vatra‘, Ivan Dečak, mentor je ‘The Voicea – Najljepšega glasa Hrvatske‘, objavljeno je jutros u programu Hrvatske televizije. Javnosti već predstavljena mentorica Indira Levak, gostujući u emisiji ‘Subotom ujutro’ u izravnom je uključenju s Cvjetnog trga Ivana Dečaka pozdravila kao kolegu mentora.
– Zadovoljstvo mi je biti dio ekspedicije koja će na putovanju kroz ‘The Voice’ pokušati pronaći najljepši glas Hrvatske. Nadam se kako će baš meni poći za uhom prepoznati upravo taj najljepši – rekao je Ivan.
Kao vokal grupe ‘Vatra’ Ivan Dečak već 15 godina kontinuirano gradi ozbiljnu glazbenu Ivan Dečakkarijeru.  Njihove su skladbe redovito na vrhu ili pri vrhu nacionalnih top ljestvica. Indiri i Ivanu pridružit će se još dvoje uglednih glazbenika koji će kao mentori u velikom multimedijskom projektu HRT-a ‘The Voice – najljepši glas Hrvatske’ voditi timove odabranih kandidata prema pobjedi – tituli najljepšega glasa Hrvatske.

The Voice
Prijave za sudjelovanje otvorene su do 19. listopada. Predizbor kandidata održat će se u Osijeku, Rijeci, Splitu i Zagrebu. Kandidate koji udovolje uvjetima prijave mentori će prvi put vidjeti na audicijama u televizijskom studiju i odabirati ih samo na temelju glasa. Mentori ih naime na audiciji ne mogu vidjeti. Sjede u posebnim stolcima, kandidatima okrenuti leđima i nemaju baš nikakvu mogućnost suditi im na temelju izgleda ili scenskog nastupa. Pritiskom na tipku ‘Moj glas’ mentori odabiru kandidata za daljnje natjecanje i u tom trenutku stolac im se automatski zaokrene. Tada se prvi put suoče s kandidatom. Četiri mentora izabrat će tako najbolje glasove u svoje ekipe i poučavat će ih zajedno s glazbenim stručnjacima, svojim savjetnicima. Pri odabiru kandidata ocjenjuje se samo GLAS. Upitnik za prijavu kandidati mogu pronaći na internetskoj stranici voice.hrt.hr.

Foto: Press