fbpx

GETFIT4FREE – besplatni program vježbanja mladih mama

GETFIT4FREE

Na radost svih mladih majki projekt Grada Zagreba i Kineziološkog fakulteta u Zagrebu GETFIT4FREE predstavlja novi, besplatni program vježbanja namijenjen upravo njima. Proces oporavka tijela nakon poroda izuzetno je kompleksan i težak te je mladim majkama neophodno stručno vodstvo prilikom uključivanja u tjelesno vježbanje. Također, kako se u ovoj ionako nezvidnoj epidemiološkoj situaciji ne bi morale odvajati od svojih beba, ovaj projekt omogućuje im besplatne online treninge iz udobnosti vlastitog doma. Mlade mame će tako u programima vježbanja moći sudjelovati preko ZOOM platforme uz stručno vodstvo te rekvizite i pomagala koji su im dostupni kod kuće.

GETFIT4FREE

Za sudjelovanje u besplatnim programima vježbanja možete se prijaviti već danas na e-mail: prijave.getfit4free@kif.hr. U prijavi je potrebno navesti ime i prezime, datum rođenja, visinu, težinu te koliko je vremena prošlo od poroda. Prijave su otvorene do 15. travnja, a broj mjesta je ograničen kako bi se osiguralo pravilno izvođenje vježbi te kako bi stručnjaci mogli individualno pristupiti svakoj polaznici.

GETFIT4FREE

– Treninzi će biti namijenjeni isključivo mladim majkama te prilagođeni njihovim potrebama i mogućnostima. Svi treninzi provodit će se u vlastitom domu, uz svima dostupne rekvizite i pomagala. Plan i program vježbanja osmišljen je i bit će vođen i kontroliran od strane stručne osobe, također mlade mame – istaknuo je prof.dr.sc. Damir Knjaz, koordinator projekta i profesor na Kineziološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

GETFIT4FREE već mjesecima doprinosi u poticanju zdravih životnih navika te u podizanju razine svijesti svih građana Zagreba o važnosti tjelesne aktivnosti za očuvanje zdravlja. U trenutnoj epidemiološkoj situaciji ujedno značajno podiže kvalitetu života te samim time osigurava zdraviju i sretniju budućnost svih nas.

Foto: Press – Aktivna Hrvatska GETFIT4FREE