fbpx

Video: Antonija Šola: ‘Žigolo’!

Novi spot…

Antonija ŠolaNakon uspješnog video spota za hit ‘Nezgodna‘ autora Dušana Bačića koji je ljetos sniman u Poreču, te po kojemu naziv nosi i njen novi treći po redu studijski kantautorski album ‘Nezodna’, Antonija Šola snimila je novi video spot za pjesmu ‘Žigolo’.
Za styling i posebne kostime krojene za sve glumce za ovo snimanje pobrinuli su se u brandu Lodolli underwear kao i poznata hrvatska dizajnerica Anja Stehlik koja je za Antoniju napravila elegantno odijelo Tsunami Power Suits.
Video spot sniman je u sportskom centru Incage u okolici Pule, snimanje nisu propustili ni nekadašnji svjetski prvak u boksu Stipe Drviš danas sve traženiji kao DJ Sataraš, Zelg Galešić poznati borac mješovitih borilačkih vještina. Scenarij je osmislila sama Antonija, pa je radnja spota smještena u fitness centar, ali tu ona nailazi i na zavodnika žigola koji joj pokušava poremetiti planove.

Glume : Saša Davidović (Žigolo), Tatjana Bulešić, Aleksandra Ždral, Iva Vitasović, Kristina Riosa, Zelg Galešić, Stipe Drviš.
MUA: Tea Make UP iz Pule
Frizura: Blaženka Morić BM studio,
Producent i organizator snimanja spota: Paolo Batel
Photo: Danijel Galić, Nenad Bravar

Pogledajte: [vsw id=”p9i69yR0i6I” source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no”]