fbpx

Sandra Lončarić o Snježani u seriji Nestali

Sandra Lončarić i Ivo Amulić u 5.com s Danielom

Sandra Lončarić – prva nacionalna prvakinja Drame osječkog HNK i naša najmlađa nacionalna dramska prvakinja i Ivo Amulić – prvi glas popularne klape “Rišpet”, nekad pjevač grupe Tutti Frutti, gosti su ovotjedne emisije 5.com s Danielom.

Sandra Lončarić

Sandra Lončarić će govoriti o svojoj Snježani u seriji “Nestali” te kako ju je opravdani izostanak s hrvatskog doveo do glume, a noćna vožnja vlakom do savršeno pripremljene uloge. Prisjetit će se akcijskih scena u Egiptu, vratolomija s konjem na Đakovačkim vezovima, zašto je požutjela i što znači – Idemo Đurđa!

Sandra Lončarić

Ivo će najaviti veliki koncert klape Rišpet u Lisinskom, 23. ožujka. Saznat ćemo da je glumio u kazalištu i u seriji Velo misto. Prepoznaju li ga kao pjevača ili glumca “preko bare” te koji je muški ukras morao ukloniti da bi pjevao u grupi Tutti Frutti.

Ispričat će nam u kakvoj su vezi magarac i glazba i je li ostao bez gaća ili mudanti na putu u Švicarsku.

Ivo će u emisiji otpjevati hit klape Rišpet – “Šta mi ljube oćeš kazat” i dobro znanu pjesmu “Nasloni glavu”, grupe Tutti Frutti.

Emisija je na rasporedu u petak 18. veljače 2022. godine u 21.50 sati na Prvome programu Hrvatske televizije (HRT-HTV1).

Foto: Press Renato Branđolica za HRT