fbpx

Sandra Lončarić Tankosić: Zbog uloge sam šmrkala šećer u prahu

Prisjetila se…

Lijepa glumica raduje se nastavku snimanja serije ‘Novine’. U seriji igra nesretnu suprugu kontroverznog tajkuna zbog kojeg je često pijana i drogirana. U razgovoru za portal Scena.hr Sandra govori o ulozi te otkriva jednu zanimljivu scenu sa snimanja

Sandra Lončarić TankosićSandra Lončarić Tankosić kaže kako uživa u kratkom odmoru od snimanja i uloga. Za nove glumačke uspjehe Sandra baterije puni uz obitelj.
Zvijezda televizijske serije ‘Novine‘ kaže da se još nisu slegli dojmovi od snimanja prve sezone, iako je prošlo godinu dana. Dodaje kako se veseli snimanju nastavku serije.
– Zaista sam uživala na tom snimanju. Ekipa je uistinu sjajna. Čula sam da će se snimati druga sezona i jedva čekam – otkrila je lijepa glumica za portal Scena.hr. Sandra u seriji igra suprugu kontroverznog tajkuna.
– Uloga je jako zanimljiva i slojevita. Igram ženu koja je ogorčena i to se vidi po njezinom ponašanju te po načinu života. Puno pije, drogira se… Stalno je pijana. To je njezin bijeg iz svog svijeta, iz zlatnog kaveza u koji je smještena. Bilo mi je zanimljivo graditi tu ulogu. Pokazati tu njezinu slabost u toj njezinoj ljutnji. A zapravo, njoj je potrebna ljubav jer njezin suprug je ne voli onako kako bi svaka žena željela da je suprug voli. A zatim je iz bunta otišla u krajnost, u alkohol i drogu, kako bi im svima uništavala živote barem malo. Kako bi zapravo pokazala da je tu, da postoji – ispričala je Sandra, koja je u svojoj karijeri igrala puno zanimljivih i slojevitih ženskih likova u kojima je mogla pokazati široku lepezu emocija i stanja ženske naravi.
Glumica se prisjetila jedne zanimljive scene sa snimanja.
– Uvijek prepričavam tu jednu scenu gdje sam snimala kako šmrčem kokain. I onda sam morala šmrkati šećer u prahu. Dakle, što mi sve glumci moramo proći za ulogu – otkrila je glumica kroz smijeh za portal Scena.hr te dodala:
– Šmrkati šećer u prahu bilo je zanimljivo jer mi je dva dana u ustima i nosu sve bilo slatko. Šećer mi je ušao u sve sisteme u tijelu.
Osim glume, Sandra uživa u putovanjima. Posebno pamti prošlo ljeto kad je 17 dana provela u Americi.
– Putovala sam sama i to je nevjerojatno iskustvo. Bila sam u New Yorku, Richmondu, Washington… Bilo je fantastično. Upoznala sam puno ljudi, dobila sam samopouzdanje jer putovati sama bilo je također izazov – naglasila je sjajna glumica.

Foto: Scena.hr