fbpx

Koncert: Zagrebačka filharmonija na Tomislavcu

Zagreb…

Zagrebačka filharmonija– Zagrebačka filharmonija održat će koncert danas, 29. lipnja 2016.godine, na zagrebačkom Tomislavcu, a ulaz je slobodan i svi su (više nego) dobrodošli uživati u glazbi na travi – pozivaju iz filharmonije.
Koncert Zagrebačke filharmonije pod ravnanjem maestra Ive Lipanovića na programu je s početkom u 21,00 sat.
– Službena sjedala u koncertnim dvoranama zamijenio je neslužbeni i opušteni zeleni proplanak i dekica na prekrasnom, tek renoviranom zagrebačkom Tomislavcu. Ponesite dekicu, nešto za popiti, prigristi, napravite piknik, povedite društvo, prošetajte, uhvatite svježeg zraka, izvedite psa u šetnju ili jednostavno krenite bez razloga na Tomislavac, nećete požaliti – poziv je kojem je teško odoljeti.
Zagrebačka filharmonija nastupit će i 8. srpnja 2016. godine, također na Tomislavcu ispred Umjetničkog paviljona. Na velikom platnu na otvorenom bit će projekcija kultnog nijemog filma Charlieja Chaplina ‘Mališan’ (The Kid), a orkestar će izvoditi originalnu glazbu iz filma.
– Dosad smo poznavali i kino pod zvijezdama i operu pod zvijezdama, ali u kombinaciji bit će to jedno posve nezaboravno iskustvo – kažu organizatori.

Foto: Press