Nagradna igra: Epic Week – Osvojite tjedan iz snova
Piše: redakcija On 30 tra., 2017 At 01:56 PM | Categorized As LifeStyle, Moda, Reportaže | With 0 Comments

Zagreb…

Hrvatski olimpijci u promidžbi Hrvatske

Epic WeekKaže se kako su hrvatski sportaši najbolji ‘izvozni hrvatski proizvod’. Svoju svjetsku prepoznatljivost i priznatost odlučili su iskoristiti kako bi promovirali Hrvatsku u svijetu. Sudjelujući u kampanji Epic Week (#EpicWeek), zlatna bacačica diska Sandra Perković, zlatni veslači Martin i Valent Sinković, zlatni jedriličari Šime Fantela i Igor Marenić, brončana u skoku vis Blanka Vlašić i brončani boksač Filip Hrgović putem svojih društvenih mreža pozivaju fanove da se uključe u nagradnu igru i osvoje tjedan iz snova u Hrvatskoj.
Epic WeekNjihov će zadatak u kampanji HTZ-a biti poticanje fanova putem Facebooka i Twittera na izbor 7 od 101 ponuđene mogućnosti turističkih aktivnosti na hrvatskim destinacijama i drugim turističkim potencijalima uvrštenih u aplikaciju kampanje http://bit.ly/EpicWeekCroatia te njihovoj podjeli na svojim profilima društvenih mreža. U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi, a oni čije objave prikupe najveći broj lajkova ulaze u finale. Glavna nagrada je turističko putovanje za dvije osobe.
Kampanja #EpicWeek zajednički je projekt HTZ-a i HOO-a, koji su početkom travnja ostvarili četverogodišnju suradnju u novom olimpijskom ciklusu. Hrvatska turistička zajednica, zlatni partner Hrvatske olimpijske obitelji HOO-a sve do Olimpijskih igara u Tokiju 2020., zajedno će surađivati na promociji turističke i turističko-sportske ponude Hrvatske.
Nastavak je to višegodišnja uspješne suradnje HOO-a s HTZ-om. HTZ je redoviti pokrovitelj Hrvatske kuće na Olimpijskim igrama – od Atene 2004. do Rija 2016., godine povijesnog uspjeha hrvatskog sporta u kojoj su olimpijci osvojili deset olimpijskih medalja.

Foto: Press

comment closed