fbpx

Braća Sinković osvojili zlato na Olimpijskim igrama

Rio De Janeiro…

Braća SinkovićAktualni svjetski prvaci braća SinkovićMartin i Valent, danas su u finalnoj utrci dvojca na pariće na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru osvojili zlatnu medalju. Otkako su zajedno u dvojcu na pariće, od lipnja 2014., braća Sinković upisali su pobjede u 29 utrka u nizu na velikim natjecanjima, računajući od kvalifikacija do finala.
– Očekivanja su velika jednako kao i naši ciljevi. Idemo pozitivni i fizički spremni u Rio i sigurno je kako ćemo dati sve od sebe. Puno nam znači podrška naših prijatelja, partnera i grada koji su večerašnjim dolaskom još jednom Braća Sinkovićpotvrdili prijateljstvo. Svjesni smo činjenice da nam zlato nitko neće pokloniti, očekuju nas teške utrke, ali znamo koliko smo radili za to i nećemo se predati! Vjerujemo u sebe i vjerujemo da ćemo u najboljem svjetlu predstaviti Hrvatsku i opravdati povjerenje svih naših navijača i građana Republike Hrvatske – rekli su Martin i Valent Sinković na odlasku u Rio.
Ovo je ukupno druga zlatna medalja naših reprezentativaca na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru, a prvu je osvojio Josip Glasnović u trapu.

Foto: Hrvatski olimpijski odbor društvena stranica