fbpx

Braća Sinković u borbi za prvo hrvatsko olimpijsko zlato u veslanju!

Zagreb…

Braća Martin i Valent Sinković– Očekivanja su velika jednako kao i naši ciljevi. Idemo pozitivni i fizički spremni u Rio i sigurno je kako ćemo dati sve od sebe. Puno nam znači podrška naših prijatelja, partnera i grada koji su večerašnjim dolaskom još jednom potvrdili prijateljstvo. Svjesni smo činjenice da nam zlato nitko neće pokloniti, očekuju nas teške utrke, ali znamo koliko smo radili za to i nećemo se predati! Vjerujemo u sebe i vjerujemo da ćemo u najboljem svjetlu predstaviti Hrvatsku i opravdati povjerenje svih naših navijača i građana Republike Hrvatske – rekli su Martin i Valent Sinković.
Braća Martin i Valent SinkovićSinoć su u jednoj zagrebačkoj galeriji braća Martin i Valent Sinković i trener Nikola Bralić priredili koktel. Uz sportski tim, partnere i sponzore braće Sinković, koktelu su prisustvovali i Milan Bandić, Zlatko Mateša, Ivica Lovrić, sportski prijatelji Filip Hrgović i Marijo Možnik, televizijska lica Daniela Trbović i Frano Ridjan.
Krajnji cilj ovog sportskog putovanja bit će upravo utrka koju će Martin i Valent voziti 11. kolovoza 2016. godine u 15,40 sati na Igrama u Riju u borbi za Prvo hrvatsko olimpijsko zlato u veslanju.

Foto: Press