fbpx

FOTO: Atraktivna Meri Benčić na plaži!

Voli more, sunce i dečka…

Ekskluzivne fotografije zgodne manekenke

Fotogalerija

Meri BenčićManekenka Meri Benčić ljeto provodi u Šibeniku s dečkom i s obitelji na rodnom otoku Braču.
Meri Benčić– Brač obožavam jer je prepun predivnih plaža i mirnih uvalica. I Šibenik ima svoje čari – rekla je lijepa Meri za portal Scena.hr. Manekenka se voli sunčati i obožava preplanulu put, pa dodatno pazi na njegu kože.
– Ljeti radim blage pilinge kože i pokušavam nanositi što manje šminke. S obzirom na to da su ogromne vrućine, a dosta vremena provodim na plaži, pijem puno vode – naglasila je. Meri je slaba na kupaće kostime. Kaže da ih ima svih vrsta i boja. Zaljubljena je i u sretnoj vezi.

Ljubav i majčinstvo
Meri Benčić– Dečka sam upoznala u Šibeniku kad sam na ljeto došla kod moje bliske prijateljice Katarine Prnjak. To je onaj trenutak kad osjetiš nešto što nikad prije nisi… Nisam baš zaljubljive prirode i rijetko bi mi netko bar trenutno zapeo za oko, ali on me oborio s nogu. Njegovo ponašanje, način komunikacije, poštovanje, jako je ambiciozan i pametan dečko. On je za mene bio ona zlatna sredina za koju nisam bila sigurna postoji li. Ja sam svoju bajku dobila – romantična je Meri. Manekenka bi jednog dana željela postati majka.
– Što se majčinstva tiče, razmišljala sam i o tome, ali mislim da žena nikad nije sto posto sigurna je li spremna za to. No vjerujem da nema veće sreće i ljubavi od one između majke i njenog djeteta. Puno mojih prijateljica ima djecu i vidim kolika je to pozitivna promjena u životu, ali i odgovornost – kazala je Meri.

Foto: Prisk
Fotogalerija: [nggallery id=566]