fbpx

Stjepan Hauser u Dubrovniku svira filmske uspješnice!

Dubrovnik…

Stjepan Hauser– Kad sam posjećivao neke od zadivljujućih lokacija za “Alone, Together” seriju koncerata, morao sam u to uključiti i jednu od najpoznatijih svjetskih lokacija – Dubrovnik. Ovaj predivan grad, s jedinstvenom lokacijom i zadivljujućom arhitekturom, bio je oblikovan raznim događajima kroz povijest i odabran je za jednu od lokacija za snimanje Game of Thrones. Očito je da sam morao i tu glazbenu temu uključiti u set listu zajedno s drugim skladbama koje odgovaraju senzibilitetu lokacije – rekao je Stjepan Hauser.
Nakon što nas je Stjepan Hauser oduševio solo koncertnim nastupima bez publike održanima u pulskoj Areni i u Nacionalnom parku Krka, večeras u 20 sati slijedi nastup iz Dubrovnika.
U sklopu posebne serije koncerata “Alone, Together”, Hauser je svojim obožavateljima pripremio izvedbe njemu najdražih skladbi iz filmova i serija.
Podsjetnik za večerašnju premijeru koncerta na njegovom Youtube kanalu možete namjestiti već sada na linku.
Podsjetimo se, Stjepan Hauser je u veljači objavio prvi, hvaljeni solo album klasične glazbe “Classic”. Što se filmske glazbe tiče, 2CELLOS su 2017. objavili album “Score” na kojem su obradili poznate hitove iz filmova.

Foto: Press