fbpx

Ekskluzivno: Boris Kosmač: Ljetovanje iz snova u Grčkoj!

Boris KosmačBoris Kosmač u Grčkoj uživa u lijepo uređenim plažama, arhitekturi i hrani, ali i noćnom životu. Nakon jednog takvog provoda, Boris je izgubio ključeve od skutera.
– Na plaži sam izgubio ključ od motora i nisam mogao do hotela. Ali ovdje su svi tako ljubazni. Prišlo mi je jedno društvo iz Los Angelesa i vidjeli su da ga ne mogu otključati pa sam se nastavio zabavljati s njima do jutra. Kad se otvorila agencija, dobio sam novi ključ i sve je dobro završilo – ispričao je za portal Scena.hr popularni Boris. Voditelj je na odmor u Grčku otišao zahvaljujući Via Toursu. Već prvih dana odmora Boris je posjetio najljepše plaže i najluksuznije restorane.
Boris Kosmac– Za svoj boravak odabrao sam Pension Matina Mykonos, a prvenstveno me privukao predivan veliki bazen u sklopu hotela – otkrio je zadovoljni Boris. Sviđa mu se što njegova luksuzna soba ima terasu skrivenu od znatiželjnih pogleda pa se može bezbrižno sunčati, ‘pijuckati’ kavu i koktele. Boris je jako zadovoljan osobljem hotela i uslugom. No nije to sve. Boris je na otoku i najbrži.
– Iznajmio sam mali skuter Piaggio ZIP jer ovdje svi voze skutere. Parkiranje je besplatno i lakše se prometuje nego autom – otkriva veseli Boris koji za tri tjedna putuje u Afriku.

Pogledajte fotogaleriju:[nggallery id=247]