fbpx

Meri Benčić: Ovisna sam o šopingu!

Šopingholičarka…

Manekenka je slaba na cipele i kratke haljine, a najdraži joj je novogodišnji šoping

Meri Benčić– Moglo bi se reći da sam šopingholičarka jer obožavam šoping i mogla bih danima šetati po trgovinama u potrazi za komadom odjeće koji sam zamislila – kazala je lijepa manekenka za portal Scena.hr. Meri Benčić slaba je na cipele.
– A neke od cipela koje sam kupila još uvijek čekaju svojih pet minuta – otkrila je lijepa Meri. Obožava nositi traperice i kratke haljinice.
– Nije mi žao potrošiti novce na dobar i kvalitetan komad odjeće, ali ne robujem skupim brendovima – naglasila je. Meri posebno voli novogodišnji šoping.
– Obožavam kupnju za vrijeme blagdana. Zadnjih dana sam stalno bila po trgovinama i uživam u tome – rekla je Meri. U ovom novogodišnjem šopingu društvo joj je pravio dečko Franko Rak.
– Mislim da sam ispunila svoj limit s njegovim Meri Benčićstrpljenjem za prošlu godinu – uz osmijeh je kazala manekenka. Meri kaže kako njezin odjevni stil ovisi o trenutnom raspoloženju. A u modu se zaljubila još u djetinjstvu.
– Moja mama je bila moj najbolji stilist. Odijevala me u razne kreacije. Imam puno fotografija koje na obiteljskim okupljanjima dan danas znamo pogledati i dobro se nasmijati. Majka često kaže kako je već onda znala da ću se baviti modelingom – ispričala je manekenka. Meri je čitateljima portala Scena.hr u 2015. godini poželjela puno zdravlja, ljubavi i sreće.

Foto: Meri Benčić priv. album