Rene Bitorajac: Jede se po kontejnerima, a ja sam problem..
Piše: redakcija On 4 svi., 2016 At 02:09 PM | Categorized As LifeStyle, Naslovnica, Tech, Vijesti | With 0 Comments

Pjesma Mi, Hrvati:

Glumac je u pjesmi na satiričan način opisao Hrvate, odnos prema drugim rasama, homoseksualcima i Crkvi. Pjesma je naišla na pozitivne, ali i negativne komentare

Rene Bitorajac– Restorani su kontejneri, ali smetaju nam pederi… Zato ljudi dođite, noge si namočite, pojedite neku ribicu, ostavite koju pinkicu, a onda bjež’te što je brže moguće pobjeći jer to smo mi Hrvati. Sami sebi dovoljni, nikom drugom povoljni, ideološki pogubljeni, nepristojni čak vulgarni, puni mržnje prema svakom koji isto ne misli, to smo mi Hrvati – stihovi su satirične pjesme ‘Mi, Hrvati’. U emisiji ‘Čuka vremena’ na Gold FM-u Rene Bitorajac je 22. travnja obradio pjesmu ‘The sound of silence’ i nazvao je ‘Mi Hrvati‘. Glumac je u pjesmi na satiričan način opisao Hrvate, odnos prema drugim rasama, homoseksualcima i Crkvi. Pjesma je naišla na lavinu kritika, dobrih, ali i loših.
– Jede se po kontejnerima, a ja sam problem… – kazao je Bitorajac za portal Scena.hr. Glumac dodaje kako ima pravo na slobodu izražavanja i umjetničku slobodu, pa tako i na kritiku.
– Stojim iza svega što sam u pjesmi rekao i mislim da je kritika uvijek dobrodošla – rekao je Rene. Glumac također ističe kako ima puno više pozitivnih reakcija na pjesmu, nego negativnih.
– Na YouTubeu naići ćete i na odlične komentare – objasnio je Bitorajac te zaključuje kako ne želi otići iz Hrvatske, već ostati u zemlji i pokušati nešto promijeniti na bolje.

Piše: Ana Dukić
Foto: Press arhiva
Video: 

comment closed