fbpx

Supertalent: superzabava ove Nedjelje!

Super se zabavite uz supertalent na Novoj Tv!

SUPERZABAVA OVE NEDJELJE U NOVOJ AUDICIJSKOJ EPIZODI SUPERTALENTA!
Mnogobrojni talenti u desetoj sezoni već su ponosno kročili na pozornicu Supertalenta, a dosadašnji nastupi bili su redom zabavni, emotivni, vatreni i neobični. U posljednjoj epizodi dodijeljena je peta zlatna ulaznica za polufinale koju je plesačici Pauli Jeličić uručio Davor Bilman, unatoč neslaganju ostatka žirija s njegovom odlukom. Još malo neslaganja i pregršt iznenađujućih trenutaka dogodit će se u novoj epizodi ove nedjelje.

Plesni klub B residence iz Zagreba na veliku pozornicu šalje deset svojih juniora koji za sebe kažu: „Svi međusobno smo si prijatelji. Kad plešemo osjećamo se sigurno i jednostavno smo sretni kada to radimo“, a njihov plesni stil bazira se na hip-hopu i naginje prema komercijalnom smjeru. „Koreografija je brza i zahtjevna, nismo ih štedjeli, ali oni su trenirali i pripremili su se, pa mislim da će pokazati najbolje od sebe“, poručuje njihova voditeljica.

Mladi Osječanin Karlo Delić, koji za sebe kaže da je pravi Slavonac, ove nedjelje na bisernici će pokazati svu raskoš svog glazbenog talenta zbog kojeg će Maja izjaviti: „Ti si najbrži prst bisernice, nema šanse da postoji netko brži“. Među talentiranim glazbenicima pojavit će se i energičan, neobičan, nepredvidiv i totalno drugačiji – Superbend.

Ova vesela skupina iz Gračanice dobila je ime upravo po Supertalentu, a njegovi članovi jedva čekaju podići publiku na noge. „Baš dobro sviramo i mislim da bi mogli dobro proći“, samouvjereno poručuje jedna od članica.

Devetogodišnja Ena Nižić iz Metkovića sebe opisuje kao zvrckastu, ljubaznu ali i borbenu djevojčicu, zbog čega se i zaljubila u karate. Sada osvaja medalje i jako je dobra u tome, no uz to se bavi i pjevanjem te sviranjem violine koja je za nju jedan od najljepših instrumenata. „Volim sve pjevačice, ali nekako mi je najdraža Maja Šuput zato što je baš zvrckasta i ima prekrasne haljine“, priznaje Ena koja će na pozornici također zasjati u raskošnom izdanju. „Ti si najljepše obučen kandidat ikad“, povikat će Maja koju će Enin nastup natjerati na suze, a koji će od svojih brojnih talenata Ena izvesti, doznat ćemo u nedjelju.

Za nezaboravne ritmove u studiju pobrinut će se Ukrajinska saksofonistica Veronika Hone koja već neko vrijeme ima Hrvatsku adresu. „Preselila sam se u Hrvatsku. Prvi razlog za to je nažalost bio rat u Ukrajini. No bila sam u Hrvatskoj i prije i jako mi se svidjela, pa sam znala da će mi se svidjeti i život ovdje“, otkriva Veronika koja će za audicijski nastup odabrati Martininu omiljenu pjesmu.

Koreanac Hakje Lee dolazi pokazati vještinu zbog koje ga prijatelji već dugo nagovaraju da se prijavi na Supertalent. Doselio se u Hrvatsku prije sedam godina, a najviše ga je iznenadilo čisto more i zahtjevnost hrvatskog jezika kojeg je ipak uspio svladati. „Kad sam išao u školu i pokazivao prijateljima čime se bavim, svi su mi govorili da se trebam prijaviti na Supertalent“, govori Hakje koji će se predstaviti nečim zanimljivim i drugačijim. „Ti si naprosto dokaz da rad, upornost i ustrajnost će uvijek rezultirati nevjerojatnom vještinom“, bit će samo jedan od komentara na njegov nastup.

Zagrepčanku i mažoretkinju Andreu Kočić na Supertalent prijavila je majka.

– Mažoretom sam se počela baviti s četiri godine, a treniram 23 godine. U svemu tome sam bila samouka. Kad sam vidjela sestru kako ona trenira htjela sam biti kao ona. U tom trenu izgledalo mi je kao da ima neki čarobni štapić i htjela sam i ja probati – otkriva Andrea koja će sve ono što je uvježbavala preko 20 godina pokazati na velikoj pozornici.

Umjetnik zanimljivog imena Benaris Šljivo u show će doći sa zadatkom da svoj talent crtanja prenese na žiri i voditelje, a performer Philip Bull u svojem će nastupu spojiti i ono naizgled nespojivo – akrobacije, svirku i pjevanje. Nastup s važnom porukom izvest će 23-godišnji umjetnik iz Rovinja Mark Šircel čiji je životni moto – samo ljubav. „Ovo će biti ili top ili flop“, zaključit će Martina nakon što će Mark otkriti koju pjesmu planira izvesti, a koji će kandidati dobiti najveće pohvale za svoj nastup ne propustite pogledati u nedjelju na Novoj TV.

Foto: Press – Nova TV