fbpx

Otvoren natječaj za stipendije: Marin Čilić Foundation

Hrvatska…

Stipendije Marin Čilić Foundation su namijenjene darovitim mladim sportašima, klasičnim glazbenicima i učenicima (školama) izvrsnim u prirodoslovnim predmetima

Marin Čilić FoundationU srijedu, 24. listopada 2018. godine, otvoren je natječaj za stipendije Zaklade Marin Čilić. Projekt je namijenjen darovitim mladim sportašima, klasičnim glazbenicima i učenicima (školama) izvrsnim u prirodoslovnim predmetima, a kojima je potrebna dodatna potpora kako bi u potpunosti razvili svoje vještine i interese. Dakle, uz glazbene stipendije i donaciju školi za obnovu laboratorija, Marinova Zaklada dodjeljuje stipendiju i mladim športašima, i to sveukupno 5 stipendija za športaše koji pohađaju srednju školu, a članovi su nacionalne selekcije u svojoj uzrasnoj kategoriji u individualnom olimpijskom športu. Stipendije su namjenske te se mogu iskoristiti za usavršavanje, odlazak na seminare, natjecanja ili kupnju športske opreme.
Stipendije su namijenjene isključivo za daljnji razvoj njihovog potencijala, a učenici i studenti koji dolaze iz obitelji lošijeg imovinskog statusa imat će prednost pri dodijeli stipendija. Natječaj je otvoren do 22. studenog 2018. godine, a više o detaljima natječaja možete pronaći na Marinovoj službenoj stranici.
Za sve dodatne informacije zainteresirani se mogu obratiti direktno Zakladi na [email protected]

Foto: Press – Hrvatski teniski savez