Ekskluzivno: Ivan Klasnić: Strah ne smije pobijediti
Piše: Gordana Malašić Lazić On 22 stu., 2015 At 12:02 AM | Categorized As Naslovnica, Sport, Sportske minute, Vijesti | With 0 Comments

Hrvatska Noć…

Nogometaš je ekskluzivno za portal Scena.hr otkrio svoje dojmove s koncerta u Frankfurtu te se osvrnuo na strašan teroristički napad u Parizu prošlog petka

Ivan KlasnićMeđu prvim gostima velikog koncerta dijaspore ‘Hrvatska Noć‘ u Fraport Areni u Frankfurtu bio je bivši hrvatski reprezentativac Ivan Klasnić. Na koncert je došao u društvu prijatelja.
– Došli smo se družiti  uz dobru muziku – kazao je Klasnić za portal Scena.hr. Nogometaš kaže da često sluša Olivera Dragojevića.
– A draga mi je njegova pjesma Cesarica – otkrio je nogometaš za portal Scena.hr. A nakon našeg razgovora, Klasnić je za Ivan Klasnićuspomenu mobitelom fotografirao omiljenog pjevača. Klasnić se osvrnuo i na stravični teroristički napad u Parizu prošlog petka.
– Ovo što se dogodilo u Parizu je strašno i svi žalimo zbog toga, ali mi moramo dalje nastaviti živjeti jer strah ne smije pobijediti – rekao je Klasnić ekskluzivno za portal Scena.hr. Koncert ‘Hrvatska Noć‘ otvorila je lijepa Danijela Martinović, a na pozornici večeras pjevaju Željko Bebek, Oliver Dragojević, Mejaši, Jole, Miroslav Škoro, Mate Bulić, Damir Žilić i klapa Bandira iz Düsseldorfa. Glazbenici pjevaju u prepunoj Fraport Areni u Frankfurtu pred oko 10 tisuća ljudi, a koncert će trajati do ranih jutarnjih sati.

Foto: Prisk

comment closed