fbpx

Zvijezde: ‘Bole nas mišići i kupamo se u znoju!’

– Ovaj tjedan sam doživjela prekretnicu, kao da se pokrenuo neki kotačić. Probili smo led s prvim plesom i prvim doživljajem plesnog podija u samoj emisiji. Plešemo bečki valcer, dobila sam upalu vratnih mišića i nogu ali ni to me nije usporilo. Moj plesni partner Damir je sve zadovoljniji – rekla je pjevačica Žanamari Lalić.

Zvijezde

Nakon što su uspješno probili led u prvoj emisiji 8. sezone HRT-ova showa ‘Ples sa zvijezdama‘, preostalih devet parova cijeli su tjedan proveli u intenzivnim pripremama za novi nastup ove subote.
U drugoj emisiji očekuje ih natjecanje u standardnim i latino plesovima. Pripreme su bolne i intenzivne, no zvijezde ne žale napor kako bi osigurali glasove žirija i simpatije gledatelja HRT-a.
– Upravo se kupamo u znoju dok uvježbavamo salsu za subotnji nastup! Nadam se da će atmosfera u studiju i ove subote biti jednako dobra kao i prošli puta – kazao je Janko Popović Volarić.
Najbolji u prvoj emisiji Mislav Čavajda ne krije ambicije da ponovi uspjeh iz prve emisije, a  gledatelje i žiri pokušat će osvojiti tangom.
– Ove subote očekujemo barem jednako dobar nastup kao i prošli puta, ako ne i za letvicu više – najavio je  Mislav.

GiulianoGiuliano pak uvježbava bečki valcer, za kojeg kaže kako mu je dobro legao.
– Što se  mene tiče, emisija može početi već danas –  nestrpljiv je bio Giuliano. Nevena Rendeli otkriva kako ju ove subote čeka velika transformacija.
– Ovu subotu plešemo u ritmu tradicionalne kubanske glazbe, naime, plešemo salsu, tako da od razigrane djevojčice moram postati strastvena žena! Dat ćemo sve od sebe kako bi bar na trenutak dočarali ugođaj s havanskih ulica i užarili zagrebački studio – obećala je lijepa Nevena.
Ronald Braus pak priprema iznenađenje, a za subotnji nastup uvježbava quickstep i kaže kako se veseli novoj suboti, žiriju i navijačima.
Ornela Vištica plesat će jive, za koji priprema originalnu koreografiju.
– Razigrana je, vesela i luda s obzirom na pjesmu na koju ju izvodimo. Mogu najaviti da će to za mene biti potpuno drugačiji stil, nešto što gledatelji nisu imali prilike vidjeti u prvoj emisiji – najavila je Ornela.
Sanda Dubravčić veseli se novoj emisiji i također pleše jive, koji joj, kako kaže, po karakteru bolje odgovara nego što joj je ležao slowfox.
– Koreografija će biti jako živahna i vjerujem da ćemo sve iznenaditi – rekla je Sanda.
Iva Mihalić u subotu će zaplesati bečki valcer.
– On uvijek izgleda lakše nego što je, no zahtjeva dosta truda. Zato još uvijek radimo, čistimo i poliramo. Koreografija će biti vesela i nadamo će da će publika uživati – istaknula je Iva Mihalić.
Poseban gost druge emisije bit će Goran Karan.
Tko će biti najbolji a tko ispasti doznajte već u subotu 8. studenoga na HRT 1 iza 20 sati.