fbpx

Video: Kako je publika doživjela film ‘Život je truba’

Hrvatska…

Komedija ‘Život je truba’ oduševljava publiku diljem zemlje, a u videu pogledajte reakcije kako je publika doživjela najnoviji film Antonija Nuića

Bojan Navojec, Život je trubaŽivot je truba, novi film Antonija Nuića, komedija koja pršti i humorom i optimizmom, blagdansko je raspoloženje proširila diljem Hrvatske. Ekipa filma je proputovala cijelu Hrvatsku te u sklopu projekta ‘Truba na putu’ predstavila film na premijernim projekcijama. Pred brojnom kino publikom, koja je do posljednjeg mjesta ispunjavala kino dvorane, Trubu je predstavljala ekipa filma – redatelj Antonio Nuić, glumci Iva Babić, Bojan Navojec, Ksenija Marinković, Filip Šovagović, Goran Navojec, Mirela Brekalo, Zlatko Vitez i Filip Križan, ostali autori te ostatak filmskog tima.
Film prati mladi zagrebački par – opuštenog jazz trubača Buru i njegovu suprugu Janu – te njihove obitelji, mnogo sličnije nego što se isprva da zaključiti. Na dinamičnom putu prema zajedničkom životu očekuje ih mnoštvo različitih peripetija, (među)obiteljskih razmirica i pomirbi. Priča u kojoj se svatko od nas može pronaći.
U videu donosimo sjajne reakcije gledatelja koji su pogledali film koji ovih blagdana nikako ne smijete propustiti.

Foto: Prisk
Video: [vsw id=”YngFnHVjJcc” source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no”]