fbpx

Smrtonosni ulov na plijen od čak 100 milijuna dolara!

Reality…

Deveta sezona reality serije Smrtonosni ulov od 12. travnja – pustolovina je njihov poziv, rakovi su njihov zanat, a plijen od 100 milijuna dolara nagrada je za njihovu žrtvu.

Smrtonosni ulovDoma TV od 12. travnja 2016. godine na male ekrane donosi devetu sezonu reality serije ‘Smrtonosni ulov‘, o skupini ribolovaca na aljaške rakove koji se svakodnevno suočavaju s ekstremnim vremenskim uvjetima radi ‘plijena’ od čak 100 milijuna dolara! Dok su mnogi brodovi zapeli u pristaništu i čekaju na velike popravke, na Beringovu moru vladat će misteriozna atmosfera – neki kapetani sklapat će tajne saveze, a neki će izdati vlastite saveznike. Tko će uspješno dovršiti novu sezonu lova, a tko će biti prisiljen priznati poraz?
O seriji Smrtonosni ulov:
Preko dalekog Beringova mora skupina ribolovaca na aljaške rakove hvata se za izumirući način života dok im mornari u usponu i dvojica mladih skipera planiraju pokazati da i oni znaju kako se to radi! Pustolovina je njihov poziv, rakovi su njihov zanat, a plijen od 100 milijuna dolara nagrada je za njihovu žrtvu. Sedam skipera i njihove posade proći će kroz pakao i natrag u potrazi za kraljevskim i snježnim rakovima.
Smrtonosni ulovKapetan broda Northwestern Sig Hansen, potomak treće generacije ribolovaca s tridesetogodišnjim iskustvom, sukobit će se sa starim protivnicima Keithom Colburnom s broda Wizard, braćom Hillstrand s broda Time Bandit i legendarnim skiperom „Divljim“ Billom Wichrowskim koji hvata konje za uzde i vraća se upravljati brodom Cape Caution. U međuvremenu se najmlađi skiper flote Elliott Neese vraća sa svojim brodom Saga. Mladi kapetan Scott Jr. Campbell i njegov brod Seabrooke koji je nedavno obnovljen branit će njegov status legende. Dok skiperi objavljuju rat za nadmoć nad rakovima, dvojica braće Jake i Josh Harris bore se da održe očevo ribolovno nasljeđe na životu. U nemogućnosti da sami financiraju svoj brod i upravljaju njime nakon dvije godine, Josh odlazi k braći Hillstrand u potrazi za još jednom sezonom rada na brodu Time Bandit dok ga mlađi brat Jake gleda sa strane kako skuplja dijelove svog polomljenog života.
Valovi visoki 12 metara, snažni orkanski vjetrovi, teška mašinerija i golemi ledenjaci samo su neki od razloga što nijedno godišnje doba nije predvidljivo. Okruženi smrću i mnoštvom ozljeda, ovi hrabri muškarci bore se da se vrate živi s čovjekova najstarijeg putovanja.
Ne propustite devetu sezonu reality serije ‘Smrtonosni ulov’, od 12. travnja na Doma TV-u!
(Deadliest Catch), SAD, 2013., reality serija, deveta sezona
Tvorac serije: Thom Beers

Foto: Press