fbpx

Oliver Dragojević: OLIVERovih 70 – večer ispunjena pismom i dobrom zabavom

Zagreb…

Oliver Dragojević

Oliver DragojevićU ugodnoj i spontanoj atmosferi danas je u Zagrebu održana press konferencija povodom nadolazećeg, slavljeničkog rođendanskog koncerta Olivera i Zagrebačke filharmonije u Areni Zagreb, u subotu 11. ožujka 2017. godine.
Kroz životopisan i duhovit razgovor proveo nas je njegov dugogodišnji prijatelj Siniša Škarica, uz podršku maestra Alana Bjelinskog i ravnatelja Zagrebačke filharmonije Mirka Bocha.
Iako uživa povlašteno mjesto na glazbenoj sceni ostaje dodirljiv za svakog poklonika i otvoren za suradnje s kolegama i sudjelovanje u mnogim projektima.
Nakon toliko godina, danas, jednakim žarom i voljom sjeda za klavir, svira, pjeva, snima nove pjesme i koncertira.
Oliver DragojevićNe skrivajući veselje što će njegove pjesme poprimiti novo ruho (pomalo soundtrackovsko) u aranžmanima Ranka Rihtmana, uz pratnju Zagrebačke filharmonije pod ravnanjem prijatelja i suradnika maestra Alana Bjelinskog i naravno svojih Dupina, Oliver Dragojević najavljuje večer ispunjenu pismom i dobrom zabavom uz najbolju audio i video produkciju.
Iza Olivera stoje 23 studijska albuma, brojne kompilacije, nagrade struke i publike te koncerti u najpoznatijim svjetskim dvoranama kao što su njujorški Carnegie Hall, londonski Royal Albert Hall, pariška Olympia, Opera House u Sydneyju,…

Jedinstveni glas.
Okrugla obljetnica.
Koncert za pamćenje.

Subota, 11. ožujka 2017. godine
OLIVERovih 70 u Areni Zagreb!

Foto: Press – Dinko Bažulić