fbpx

Gibonni: Pjesme Olivera Dragojevića vodile su me kroz život

Glazbene legende na sceni…

Oliver Dragojević i Gibonni sinoć su u prepunoj dvorani Gradski vrt u Osijeku održali sjajan koncert kojim su promovirali svoj novi zajednički album ‘Familija’

Oliver Dragojević, Gibonni

Oliver Dragojević, Gibonni– Koji fantastičan grad! Hvala vam lijepo što ste nas ugostili i dočekali. Hvala ljudima iz svih dijelova Hrvatske što su sada ovdje s nama – zahvalio se Gibonni publici u Osijeku. Glazbene legende Oliver Dragojević i Gibonni sinoć su u prepunoj dvorani Gradski vrt u Osijeku održali koncert kojim su promovirali svoj novi zajednički album ‘Familija’. Četiri sata na sceni su se izmjenjivali stari i novi hitovi Olivera i Gibonnija koji  nisu nikoga ostavili ravnodušnim. Atmosfera je bila sjajna. Publika je pjevala svaki hit s glazbenim legendama, a svaku pjesmu popratili su ovacijama.
Oliver Dragojević, Gibonni– Večeras smo  slavili  ljubav. Ovo turneja mi puno znači i velika mi je  čast zato što sam večeras ovdje pred vama nastupao s meni jako dragom osobom, velikim čovjekom, prijateljem koji meni puno znači. Koji je pjevao kad sam ja bio mali i čije su me pjesme vodile kroz život, Oliverom Dragojevićem – naglasio je emotivno Gibonni na kraju koncerta pred osječkom publikom. Uz Osijek, Oliver i Gibonni album Familija promovirali su isto tako sjajnim koncertima u Puli, Splitu i Varaždinu.

Gibonni

Foto: Scena.hr