fbpx

Judita Franković o seriji, željama i vjenčanju

Za portal Scena.hr…

Glumica je s kolegama proslavila zadnju klapu druge sezone serije ‘Počivali u miru’

– Mislim da u ovim trenucima ne mogu biti ni racionalna, sigurno ću za nekoliko dana tek shvatiti što je sve bilo. Predivno je bilo snimati seriju s tako prekrasnom ekipom – rekla je Judita Franković za portal Scena.hr. Glumica je u utorak s kolegama proslavila zadnju klapu druge sezone televizijske serije Počivali u miru‘. Judita u seriji ima glavnu ulogu. Glumi novinarku Luciju Car.

Počivali u miru

Njezin se lik u drugoj sezoni mijenja. Napisan je intenzivnije, a priča jeisprepletena s nekim osobnim dilemama, šutnjama, željama i idealima.
– Bilo mi je super igrati novinarku. Moj lik baš inzistira da je dobar novinar i bori se za svoje ideale. A to mi se posebno sviđa jer je danas važno imati ideale – naglasila je lijepa glumica. Judita kaže kako je 2014. godina bila prekrasna. Završava studij komparativne književnosti i kroatistike na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, upoznala je odličnu ekipu u Splitu dok je radila ‘Othella’, u Sloveniji je snimala film, a kraj godine je zaokružila drugom sezonom serije ‘Počivali u miru‘. Judita je sretna i na privatnom planu. Uživa u ljubavi sa snimateljem Markom Brdarom.
Judita Franković

– Ljubav je super. Sretni smo, a jednom će biti i vjenčanje – uz osmijeh je rekla lijepa Judita. Glumica u 2015. godini želi da poput njezinog lika iz serije ima ideale i da se za njih bori te da bude iskrena prema sebi.

Foto: Scena.hr