fbpx

10 pjesama koje su označile kraj mog ljubavnog života

U izvedbi glumca Ivana Ožegovića 10 pjesama koje su označile kraj mog ljubavnog života

Monodrama

života

U petak, 2. listopada 2020. s početkom u 20.00 sati u Centru za kulturu Trešnjevka bit će izvedena humoristična monodrama 10 pjesama koje su označile kraj mog ljubavnog života u izvedbi glumca Ivana Ožegovića.
Predstava 10 pjesama koje su označile kraj mog ljubavnog života prati prolazak jednog mladića kroz različite životne situacije vežući glazbu koju sluša uz svoje ljubavne dogodovštine. U samoj srži predstave se skriva pitanje koliko smo svjesni glazbe koja cijele naše živote svira u pozadini. Je li to samo neka buka sa strane ili ipak ona oboji naše živote jače nego želimo priznati? Sviđa li nam se neka pjesma zato što je odsvirana na idealnoj frekvenciji za naše uši ili zato što nas podsjeća na trenutak kada smo slušali tu pjesmu i bili s nekim tko nas je činio sretnim?

kraj mog ljubavnog života

Ivan Ožegović je glumac rođen 1989.godine. Diplomirao je 2014. godine na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu. Najpoznatiji projekti: serije: „Crno – bijeli svijet” (tumači ulogu Davorina Bogovića) i „Počivali u miru” te filmovi: „Winnetou 3″, „General”, „F20″, „Mrtve ribe”, „Guardian Angel” i apsolutni pobjednik Pula film festivala „Broj 55″. Od kazališnih projekata najvažnija je suradnja s Tomaž Pandurom na dvije predstave u HNK Zagreb, s kojima je sudjelovao i na jednom od najvećih svjetskih kazališnih festivala u Bogoti. Također je imao priliku glumiti u projektima oscarovca Danisa Tanovića i nominiranog za Oscara Uli Edela. Ožegović je dugogodišnji suradnik Agencije za odgoj i obrazovanje s kojima već dugi niz godina surađuje na „Novigradskom proljeću” kao predavač glume. Uz Gorana Navojca je umjetnički suradnik na BOK festivalu u Bjelovaru. Ivan Ožegović, osim što je glumac, također je scenarist. Surađivao je na mnogim filmovima kao koscenarist, a nakon toga je njegov talent prepoznao HAVC i dodijelio mu novac za razvoj njegovog scenarija „Šrauba”. Tekst za predstavu „10 pjesama koje su označile kraj mog ljubavnog života” nije imao svoju filmsku adaptaciju, no ne isključuje se i ta mogućnost.

Foto: Press