fbpx

Valentina Kuzmić: Iz Londona na modne piste Bangkoka!

Crvenokosa manekenka…

Valentina KuzmićValentina Kuzmić je poželjno lice na modnim pistama u Londonu. Dizajneri je često angažiraju jer ima lijepe crte lice, pjegice i  prirodnu crvenu kosu. Veći dio godine provela je u Londonu, a nosila je revije na London Fashion Weeku Corrie Nielsen, Georgina Harley Smith, Lia Syn, i LULU Liu. Rad u inozemstvu Valentini je omogućila njezina modna agentica Tihana Harapin Zalepugin. Valentina se  na kratko vratila u Hrvatsku, a sad odlazi u Milano gdje će s prijateljima iz Londona  dočekati 2014. godinu. Sredinom siječnja odlazi u Bangkok. Tamo će tri mjeseca nositi revije i snimati reklame.
– Idem sa sjajnom agencijom A1 Models, tako da očekujem sve vrste poslova – rekla je lijepa Valentina za portal Scena.hr. Crvenokosa manekenka je čitateljima portala Scena.hr poželjela uspješnu 2014. godinu. A saznali smo što je ona poželjela.
– Želim puno putovati i upoznati mnogo divnih ljudi i različite kulture – kazala je manekenka. Valentina je bila i u kampanji ovogodišnjeg Schwarzkopf Cro-A -Portera.