fbpx

Antun Ponoš: Zahvaljujem gledateljima i novoj uredničkoj strukturi HRT-a

Kućni ljubimci…

Povratak emisije Kućni ljubimci na HRT

Antun Ponoš– Drago mi je što se emisija vraća u program jer je to projekt koji traje gotovo 26 godina. Cijenim što nova urednička struktura na Hrvatskoj radioteleviziji prepoznaje moj rad, a zahvaljujem i mnogobrojnim gledateljima koji su dali podršku emisiji i tražili njezin povratak na Hrvatsku televiziju. Nastojat ćemo i dalje zajedno pomagati kućnim ljubimcima i njihovim vlasnicima – rekao je autor i voditelj emisije Kućni ljubimci Antun Ponoš.
Antun PonošOd subote 7. svibnja ljubitelji životinja ponovno će na Hrvatskoj radioteleviziji moći pratiti emisiju Kućni ljubimci autora Antuna Ponoša. Emisija se vraća u svoj dugogodišnji termin subotom ujutro na Prvome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 1).
Kroz emisiju Kućni ljubimci prošlo je više od 40 tisuća gostiju, a zbrinuto je oko 100 tisuća kućnih ljubimaca. Uz emisiju su odrasle mnoge generacije gledatelja, a dosad je emitirano više od 1300 emisija. Autor Antun Ponoš ističe kako će gledateljima i dalje predstavljati zanimljive kućne ljubimce, pomagati im veterinarskim i stručnim savjetima, pratiti rad i aktivnosti kinoloških i felinoloških udruga te udruga za zaštitu životinja i prihvatilišta za napuštene životinje. Emisija će pratiti i brojna edukacijska i zabavna događanja i izložbe.

Antun Ponoš

Foto: Dražen Pajtlar za HRT