fbpx

Jacques Houdek: Kao da sam gledao sebe!

Show…

Jacques Houdek, Bojan Jambrošić– Prvo kad sam ga vidio da izlazi pomislio sam: majku mu, ljepši je od mene, ne može! Nemam riječi! Teško mi je komentirati kako si pjevao Žaka, jer neobično mi je to, kao da sam cijelo vrijeme gledao sebe. Jako dobro, ja ne znam što bih rekao, ali zato me Doris raspametila i ne mogu vjerovati kako si u dlaku, u nijansu skinuo Doris! Nevjerojatno! – rekao je Jacques Houdek nakon nastupa Bojana Jambrošića u showu ‘Tvoje lice zvuči poznato’.
Bojana Jambrošića dopao je najveći izazov ove sezone jer mu je gljiva podarila čak dvije transformacije. Tako smo Bojana zahvaljujući hologramskog prikazu vidjeli i kao Doris Dragović i kao Jacquesa Houdeka s pjesmom ‘Ima nešto u tome’. Maestralnom izvedbom Bojan je oduševio s oba lika i odnio zavidnu pobjedu, ali i pohvale žirija.
– Doris si savršeno skinuo, bez mane, od njenih gesta, od načina kako izgovara tekst. Ovo je fascinantno, ova tehnologija! Ja ovo nisam vidjela niti na jednoj televiziji! – poručila je Sandra Bagarić Bojanu.
– Sada vidimo da je budućnost ovdje i zahvaljujem ti se na tom kvantnom skoku! Čestitam ti, stvarno je bilo predivno i pjevački i glumački i na svaki mogući način – rekao je Goran Navojec.
Ovom pobjedom Bojan je odlučio da će Nova TV u njegovo ime iznos od 10 tisuća kuna donirati Udruzi Murid iz Čakovca.
Iduća epizoda u showu ‘Tvoje lice zvuči poznato’ donosi nam još jedan duet i hologram, a zadatak utjeloviti Olivera Dragojevića i Borisa Dvornika pripao je Ani Gruici. Bojan Jambrošić postat će Nina Badrić, Daniel Bilić Will Smith, a Nives Celzijus Olivia Newton John. Dalibor Petko priuštit će gledateljima zasigurno još jednu nezaboravnu transformaciju u članicu grupe Las Ketchup, dok će Ivana Mišerić ući u lik pjevača grupe New Kids On The Block. Mia Anočić Valentić postaje Ljiljana Nikolovska iz grupe Magazin, a Mario Roth otpjevat će hit grupe Gipsy Kings.

Foto: Press