fbpx

Manuel Maligec, profinjeno, fatalno i sexy!

Modna kampanja…

Manuel MaligecNakon što je na nedavno održanom SCHWARZKOPF Cro A Porter-u predstavio svoju kolekciju ‘AQUARIUS’ za proljeće/ljeto 2014.-te mladi dizajner Manuel Maligec snimio je i popratnu modnu kampanju.
– Sada nakon svoje treće kolekcije mogu sa sigurnošću reći da je fokus mojih kreacija žena i svaki put nastojim izvući ono najbolje iz nje. Vjerujem da sam ovom kampanjom uspio vjerodostojno ilustrirati MANI ženu, naravno karakterno. Ona je prvenstveno profinjena, a tek onda fatalna i sexy. Ono što je uvijek zabavno jest pomicanje granica i koketiranje sa seksualnošću, a kako su se moja i Jakovljeva vizija poklopile nadam se da smo to uspjeli prenijeti fotografijama. Što se tiče samih modela, angažirao sam Claudiju i Staša za koje vjerujem da su mlade nade hrvatskog modelinga. Naravno, izuzetno mi je drago da se je kampanji priključila i moja draga prijateljica Ana Buljević koja se je nedavno vratila iz New Yorka – rekao je Manuel.
Kolekcija ‘AQUARIUS‘ sadrži dvadeset modela u kojima se provokativna silueta razgrađuje od klasike do potpune dekonstrukcije odjeće. Materijali su najrazličitiji, od metalizirane svile, krzna, kože, pa sve do finog organdija, muslina ili pak kadija. Važno je istaknuti kako je posljednjih pet modela iz kolekcije u potpunosti izrađeno od ručno pletene mreže što ovu kolekciju izdvaja iz granica tipičnog pret-a-portera.
Manuel MaligecKao zaštitna lica kolekcije odabrani su Claudia Antičević za Talia Model, Staš Mlinar za AK Model Management te Ana Buljević (Talia Model) koja je ove sezone s lakoćom osvojila svjetske modne piste. Fotografiju potpisuje talentirani Jakov Baričić koji je svoje obrazovanje stekao na prestižnom američkom fakultetu. Za make-up je bila zadužena Petra Sever, frizure Damir Begović, a asistenciju Nives Bošnjak. Sve informacije i zanimljivosti brenda MANI možete potražiti na stranici: http://manibymanuel.com

Foto: Jakov Baričić