fbpx

Nagradna igra: Paket ulaznica za sve dane Pula film festivala

Pula…

Pula film festivala – Medijski pokrovitelj Scena.hr

Pula Film FestivalPortal Scena.hr u suradnji s Pula film festivalom nagrađuje najsretnije čitatelje s 2×1 paketom ulaznica za sve dane trajanja festivala. Jedan nagradni paket sadrži 9 ulaznica – jedna ulaznica vrijedi za jednu osobu, a najsretniji čitatelji će osvojiti ulaznice za sve dane festivala. Kako bi osvojili pakete ulaznica, potrebno je:
1. Ako niste do sada – Lajkati službenu Facebook stranicu Scena.hr,
2. Lajkati nagradnu objavu i podijeliti je na svom zidu (public/javno).
3. U komentar objave tagirati još dvije osobe za koje mislite da bi im se paket ulaznica za Pula film festival svidio, a zatim;
Na mail info@scena.hr poslati u naslovu ključnu riječ ‘Pula film‘ te vaše ime i prezime. Sretni dobitnici bit će obaviješteni putem maila, u petak 12. srpnja do 16,00 sati, objavom na portalu Scena.hr i na službenoj Facebook stranici Scena.hr.
Nagradne ulaznice se podižu na info punktu na Giardinima od 13. srpnja od 16.00 sati uz predočenje osobnog dokumenta.
Festival uz koji su se u film zaljubile brojne generacije traje od 13. do 21. srpnja 2019. godine, a uz hrvatske filmove svih rodova i vrsta na Pulskom filmskom festivalu gledatelje u međunarodnom programu čekaju najzanimljiviji filmovi sa svjetskih filmskih smotri.
A Hrvatska radiotelevizija, u subotu 13. srpnja na Prvom programu (HRT – HTV1), izravno prenosi otvaranje Festivala.

Objava nagrada 12. srpnja 2019. godine:
Nagradne pakete ulaznice za sve dane trajanja Pula film festivala osvojili su: Hanka Dervišević i Ivana Brčić Sladonja. Jedan nagradni paket sadrži 9 ulaznica za svaki dan festivala – jedna ulaznica vrijedi za jednu osobu. Nagradne ulaznice se podižu na info punktu na Giardinima od 13. srpnja od 16.00 sati uz predočenje osobnog dokumenta.
Čestitamo sretnim dobitnicima, čitajte nas i dalje te pratite objave, idući tjedan ponovno Nagrađujemo čitatelje.

Scena.hr

Foto: Press