fbpx

Kraljice šoka spremne za nastavak bajke: Hrvatska – Brazil

Hrvatska – Brazil

Nakon pobjede nad Nizozemskom u prvom susretu HEP Croatia Cupa, hrvatska ženska seniorska reprezentacija igrat će protiv Brazila. Utakmica je na rasporedu danas, 17. travnja 2021. godine u 20:00 sati. Susret će ugostiti dvorana “Žatika“ u Poreču, a prijenos je na RTL 2 televiziji.

hrvatska

– Imam razumijevanje i podršku svih cura i sve ide prema planu, a kad se pobjeđuje, moramo biti zadovoljni. O Brazilkama ne znamo puno kao o ekipi, odnosno znamo da pojedinačno igraju u jakim europskim klubovima. Tako da čekamo njihovu večerašnju utakmicu protiv Nizozemske i ovisno o tome, slagat ćemo taktike i u obrani, i u napadu – rekla je Snježana Petika.

I ovu utakmicu vodit će trenerica Snježana Petika s obzirom da je već otprije poznato da je izbornik Nenad Šoštarić u karanteni. Nakon utakmice protiv Nizozemske, sve igračice spremne su za novi ispit protiv Brazila. U nastavku su izjave glavnih aktera:

– Sretna sam jer imamo odličnu atmosferu i tu energiju onda prenosimo na teren. Mislim da smo zadnji put protiv Brazila igrale jako, jako davno, na zadnjem Svjetskom prvenstvu na kojem je Hrvatska igrala. O Brazilkama do večeras ne znamo puno, ali večeras ćemo ih detaljno pogledati. Kao i uvijek, mogu obećati da ćemo dati sve od sebe – rekla je Katarina Ježić.

Foto: Press