fbpx

Prijenos uživo iz Knina: Dan domovinske zahvalnosti

U povodu obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja

U četvrtak, 05. kolovoza 2021. godine u 08.15 sati na programu HRT – HTV1 na rasporedu je prigodna emisija Dan domovinske zahvalnosti.

Dan domovinske zahvalnosti

U povodu obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja Hrvatska televizija priprema specijalnu emisiju, prijenos uživo iz Knina, na HTV1 i HTV4.

Reporteri, Borka Juras Slamić, Edi Škovrlj, Petar Vlahov i Hrvoje Gunjača, javljat će se iz Knina sa sudionicima proslave kojih je i ove godine zbog epidemioloških mjera ograničen broj.

– Uključit ćemo se uživo s tri pozicije: kninske tvrđave, gradskog Trga Ante Starčevića i nogometnog stadiona NK Dinara gdje će se održati središnja proslava.
Donosimo reportaže Martine Klaić i Vladimira Brnardića u kojima podsjećamo na povijesne trenutke oslobađanja Hrvatske i heroje Domovinskog rata. Sudionici Oluje ispričali su svoja sjećanja pred našim kamerama.

Ivona Ramadža s braniteljima iz različitih dijelova Hrvatske kreće u tradicionalni planinarski pohod Putovima Oluje. Radi se o svojevrsnoj posveti ratnicima koji su prešli taj put i činu zahvalnosti onima koji su na njemu poginuli.

Hrvoje Gunjača donosi priču o mladim perspektivnim sportašima Knina. U kakvim uvjetima vježbaju, čemu se nadaju, što misle o odnosu države prema gradu Kninu? – poručuju s HRT-a.

Voditelj prijenosa je Branko Nađvinski, koji razgovara s gostima.

Urednica: Ana Jelinić

četvrtak, HRT – HTV1, 05.08.2021., 08.15, Dan domovinske zahvalnosti, prigodna emisija
četvrtak, HRT – HTV4, 05.08.2021., 08.15, Dan domovinske zahvalnosti, prigodna emisija

Foto: Press