fbpx

Neda Parmać kao Shakira, Braić u dvostrukoj ulozi

Dobiješ Shakiru na TLZP i skužiš da ne znaš tekst, rekla je Neda Parmać

Nova epizoda showa Tvoje lice zvuči poznato, donosi Nedu Parmać u izdanju mega popularne kolumbijske pjevačice Shakire s pjesmom Hips Don’t Lie.
– Ovo je jedna od onih pjesama koje stalno slušamo na radiju, gledamo videa i svi mislimo da znamo tekst i onda dobiješ Shakiru na TLZP i skužiš da ne znaš tekst – komentirala je Neda Parmać. Dodaje kako je shvatila da nije imitator i da joj to ne dolazi lako.
Marku Braiću gljiva je prošlog puta dodijelila dvostruku ulogu, tako da će on u narednoj emisiji utjeloviti Malumu i Gimsa. Gims će biti na ekranu dok ćemo ga na pozornici gledati kao zavodljivog Malumu.
– Gims mi je simpatičniji od Malum – rekao je Marko te dodao da takvu ulogu u kojoj glumi muškarca koji je u isto vrijeme i zavodnik, do sada nije ima u showu.

Neda Parmać

U sljedećoj emisiji gledatelji će moći vidjeti i Sinišu Ružića kojem je gljiva dodijelila Elvisa Presleyja.
– Uvijek me gljiva pogodi, da mi najbolje pjesme. Ovoga puta Elvis King Presley. Nastojat ću rekreirati ranu verziju u kojoj on s bendom stoji i pjeva s mikrofonom. Orijentirat ću se na plesne pokrete koji će izazvati dosta zabave – rekao je Siniša osvrnuvši se na pripreme za nastup.
Marina Orsag ovoga puta bit će u jednoj sasvim drugačijoj ulozi od onih u kojima smo je imali prilike gledati. U sljedećoj emisiji preobrazit će se u australsku pop senzaciju Tones and I s globalno popularnom pjesmom Dance Monkey.
– Prvi puta od kada sam u showu imam koreografiju i nisam u bijelom – rekla je Marina dodavši kako će na pozornici imitirati spot pjesme Dance Monkey, u kojem će glumiti, kako kaže ‘jednog creepy starca’.
Osim ove četvorke, u sljedećoj emisiji glazbenog showa Tvoje lice zvuči poznato, vidjet ćemo još i Maria Valentića koji će se preobraziti u Lil Nas X te će pjevati s gošćom iznenađenja. Lana Klingor Mihić utjelovit će Seala, dok će nas Fabijan Pavao Medvešek u liku Lennyja Kravitza zabaviti hitom ”Fly Away”, a Lu Jakelić na pozornicu će izaći kao legendarni Zlatko Pejaković.

Foto: Press