fbpx

Uspješne dvije godine rada zadruge Proizvodi sela

Zaprešić…

Mljekarsko – stočarska zadruga Proizvodi sela proslavila dvije godine rada, a slavlju je nazočio i ministar poljoprivrede

Proizvodi selaPovodom druge godine rada, Mljekarsko-stočarska zadruga ‘Proizvodi sela‘, u srijedu 22. veljače 2017. godine je u Zaprešiću prigodno darivala kupca milijunte litre mlijeka na mljekomatu zadruge. Darivanju sretnog kupca su uz upravitelja zadruge Darka Pavičevića, nazočili i župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić i Gradonačelnik Grada Zaprešića Željko Turk. Svi su se složili kako brojke postignute Proizvodi selau dvije godine rada pokazuju kako je ovdje riječ o itekako uspješnom projektu.
U sklopu slavlja druge godišnjice zadruge svečano je otvorena i nova sirana Vlade Jurkasa u Šenkovcu, uz nazočnost ministra poljoprivrede Tomislava Tolušića. Bila je to prilika i za prezentaciju dvogodišnjeg rada Zadruge na polju proizvodnje i prodaje svježeg mlijeka i mliječnih proizvoda, kao i ostalih proizvoda sela u gradovima i općinama Zagrebačke i Krapinsko-zagorske županije te Gradu Zagrebu.
Nakon otvaranja sirane je predstavljen i inovativni uređaj za prodaju mlijeka, jogurta, domaćih sokova, ulja i vina – PUNISAM, kojeg zadrugari vide kao sjajan nastavak priče s mljekomatima i jednostavan način daljnjeg plasiranja svojih proizvoda.

Foto: Press