fbpx

Rujanfest: Gradonačelnik Željko Turk oduševljen Severinom!

severina– Veliko mi je zadovoljstvo što će Severina otvoriti ovogodišnji Rujanfest. To je odlično mjesto zabave, ali i mogućnost da promoviramo svoje autohtone proizvode – rekao je ekskluzivno za portal Scena.hr gradonačelnik Zaprešića Željko Turk. Najpopularnija regionalna glazbenica Severina otvara, šesti po redu, Rujanfest pored Westgatea u Zaprešiću. Gradonačelnik ne sluša Severinine pjesme. Omiljeniji mu je pjevač Mladen Grdović, ali kaže da Severinu poštuje kao veliku umjetnicu i jednu od najboljih naših pjevačica.

Hitove poput ‘Uzbuna’, ‘Brad Pit’, ‘Lola’, ‘Djevojka sa sela’ i ‘Pogled ispod obrva’ Severina će izvesti u petak 13. rujna na glavnoj pozornici Rujanfesta. Za sve posjetitelje i ove je godine omogućen besplatan prijevoz do lokacije, a za one koji dolaze osobnim automobilima besplatan parking.

Željko TurkU ponešto izmijenjenom konceptu očekuje nas do sada najbogatija gastro ponuda koja će će biti prezentirana u brojnim gastro kućama – Slavonskoj, Dalmatinskoj, Zagorskoj, Lovačkoj te Sarajevskoj. Novosti su Trg Zagrebačke Županije na kojoj će se predstavljati svi gradovi, Pivski trg sa više od 50 vrsta piva te Vinska cesta. A za sve one željne adrenalinske zabave i uzbuđenja tu je i veliki zabavni park s vlakom smrti. Gradonačelnik kaže da očekuje da Rujanfest posjeti do 250 tisuća ljudi. Karte za koncert Severine mogu se osigurati u predprodaji po cijeni od 40 kn u sustavu Eventima.