Marin Čilić: Moram se povući i s turnira u Cincinnatiju

ATP…

Marin Čilić otkazao i nastup na ATP turniru iz serije Masters 1000 koji će se idućeg tjedna igrati u Cincinnatiju

Marin Čilić– Nakon što sam morao odustati od nastupa na turniru iz serije ATP Masters 1000 u Montrealu, preda mnom je još jedna neugodna zadaća, jer trebam objaviti da se moram povući i s turnira u Cincinnatiju – rekao je Marin Čilić.
Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić otkazao je nastup i na ATP turniru iz serije Masters 1000 koji će se idućeg tjedna igrati u Cincinnatiju. Razlog je ozljeda noge, zbog koje je odustao od sudjelovanja na ovotjednom turniru u Montrealu
– Jako sam želio igrati u Cincinnatiju, gdje sam prošle godine osvojio svoj prvi pojedinačni naslov u karijeri na turnirima Masters 1000 i prikazao neke od najboljih igara tijekom karijere, no još se uvijek ne osjećam potpuno spremnim za nastup na najvišoj razini i obranu naslova. Počeo sam s pripremama i napredak je vidljiv, no nemam dovoljno vremena da se pripremim za Cincinnati i budem sasvim spreman da ondje igram. Međutim, uvjeren sam da ću se vrlo brzo vratiti u akciju i jedva čekam nadolazeći US Open. Još jednom, hvala vam svima na podršci koju sam primio otkako imam problema s ozljedom. Vidimo se uskoro! – zaključio je Marin.

Foto: Press – Hrvatski teniski savez