fbpx

Eurosong: Nina Kraljić otpjevala Lighthouse, uzbuđenje u BiH timu

Polufinale…

Nina KraljićNa prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga u Stockholm nastupila je Nina Kraljić s pjesmom Lighthouse. Nina je nastupila kao peti izvođač večeri, a oko 200 milijuna gledatelja je pratilo njezin nastup. Nina i njezin izgled su već zapaženi prije nastupa jer je dobila titulu za Miss Eurosonga zbog svoje unutarnje i vanjske ljepote.
Nina Kraljić nije jedina pjevačica iz Hrvatske, na Eurosongu večeras nastupa i violončelistica Ana Rucner koje predstavlja Bosnu i Hercegovinu, a uz nju predstavnici BiH su Deen, Dalal i Jala. Iako su rivali, Ana i Nina su se družile ovih dana u Stockholmu. Uoči nastupa uzbuđeni su i u BiH timu.

Nina Kraljić, Eurosong, BiH

– Zvuk na Eurosongu je savršen. Scena je čudo posljednje visoke tehnologije. Ovakve vrhunske svjetske okolnosti su izazov i za najiskusnije izvođače. Televizijski prijenos snima 21 kamera. Nekoliko stotina ljudi je u timu realizacije Eurovizije 2016. U dvorani je oko 17 tisuća ljudi, televizijski prijenos u Europi prati 200 milijuna ljudi, a ove godine prijenos preuzimaju i u Kini, Australiji i SAD-u. Dalal, Deen, Ana, Jala, Negra i Zorana zvuče besprijekorno i blistaju – napisao je na društvenoj mreži  nakon generalne probe Haris Pašović, režiser BiH tima. (a.d., g.m.l.)

Foto: Screenshot YouTube – Eurosong