fbpx

Lucija Šerbedžija najavljuje novo poglavlje u karijeri

Slavna glumica i pjevačica Lucija Šerbedžija autorskom pjesmom Vodi me najavljuje novo poglavlje u karijeri

– Pjesma Vodi me tj. riječi za pjesmu nastale su kao refleks moje potrebe za bijegom iz ove stresne i neurotične svakodnevice koju živimo te unutarnji poriv ka toplijem, ljubavnijem i mirnijem stanju – o pjesmi je izjavila Lucija Šerbedžija.

Lucija Šerbedžija

Lucija potpisuje tekst pjesme dok glazbu potpisuje Branko Markota, a aranžmane Branko Markota i Zvonimir Dusper Dus koji je ujedno i glazbeni producent.

Lucija Šerbedžija

Osebujan vokal naglašava senzibilitet Lucije Šerbedžije koja pjesmom Vodi me otvara novu stranicu svojeg velikog umjetničkog stvaralaštva te je nadogradnja na njezinu dosadašnju vrlo uspješnu glumačku karijeru.

Pjesma Vodi me prva je s novog albuma kojeg će krasiti autobiografski tekstovi, vrlo emotivni i senzibilni , a koji su sastavni dio glazbe čistih melodijskih dionica koje kroz donekle eksperimentalne forme aranžerskog i produkcijskog pristupa, pomiču percepciju klasičnog pop i rock izričaja.

Pjesmu prati i video spot za koji režiju potpisuje Danilo Šerbedžija.

– Budući da je pjesma dosta filmična htjeli smo naglasiti atmosferu i neki unutrašnji osjećaj a ne pratiti fabulu pjesme – otkrio je Danilo Šerbedžija.

Pjesma “Vodi me” dostupna je na svim streaming platformama.

Foto: Press Aquarius Records
Video: