Goran Tomić: Jedva čekamo početak prvenstva

Zagreb…

Goran Tomić– Poštovani predstavnici medija zahvaljujem što se došli na press konferenciju uoči sutrašnje utakmice, prve u novoj sezoni između NK Lokomotive i NK Intera iz Zaprešića – rekla je na početku press konferencije za medije direktorica marketinga NK Lokomotiva Antea Kodžoman.
Sutra je na rasporedu 1. kolo HNL 2018/2019 u kojem se na stadionu na Maksimiru sastaju NK Lokomotiva i NK Inter iz Zaprešića.
– Jedva čekamo početak prvenstva, mislim da smo kvalitetno odradili pripreme. Jako sam zadovoljan prikazanim od igrača u nekoliko prijateljskih utakmica koje smo odigrali. Odigrali smo jako dobro i u pozitivnom ozračju dočekujemo prvenstvo. Želimo nastaviti pobjednički niz koji smo imali u završnici prvenstva prošle sezone – rekao je trener NK Lokomotive Goran Tomić i dodao:
– Sutra nas očekuje zahtjevna utakmica i te prve utakmice su nekako najteže. Očekujem da pokažemo dopadljiv nogomet i da naravno osvojimo tri boda.

NK Lokomotiva

NK Lokomotiva– Odradili smo dobro pripreme, većinu pripremnih utakmica smo pobijedili, kao i jake utakmice u Belgiji koje su nam bile generalna proba (0:1 s Oostende, te 0:1 s Lokerenom). Veselimo se početku prvenstva, i nadamo se da ćemo startati pobjedom. Svi smo spremni i svi smo zdravi. veselimo se početku prvenstva! – rekao je igrač NK Lokomotive Fran Karačić.
Utakmica NK Lokomotiva i NK Inter iz Zaprešića je na rasporedu sutra, u subotu 28. srpnja 2018. godine s početkom u 18.30 sati na stadionu Maksimir, a ulaz na zapadnu tribinu je besplatan.
A uoči početka prvenstva NK Lokomotiva je predstavila i nove garniture dresova za novu sezonu:
Prepoznatljive plavo-bijele pruge i dalje su Lokomotivin zaštitni znak. Druga garnitura dresova je u narančasto-ljubičastoj boji, a treća garnitura je kompletno crne boje.
– Novi izgledom, nadamo se i uspješnoj novoj sezoni – poručuju iz NK Lokomotive.

Foto: Press – NK Lokomotiva