fbpx

Massimo: Koncerti u Opatiji i Slavonskom Brodu!

Massimo stiže u Opatiju i Slavonski Brod!

U sklopu turneje “Mali krug velikih ljudiMassimo i njegov fantastični bend održat će koncerte u Dvorani Ivane Brlić Mažuranić 22. ožujka u Slavonskom Brodu i Dvorani Gervais u Opatiji 6. svibnja.

Massimo

“Iz jednog pogleda”, “Suze nam stale na put”, “Zar više nema nas”, “Sjaj u tami” i brojne druge Massimove bezvremenske pjesme očekuju publiku na koncertima turneje koja nosi ime nagradom Porin za pjesmu godine nagrađenog hita “Mali krug velikih ljudi”.

Massimo

Glazbenik je u Slavonskom Brodu posljednji put nastupio prije više od dvije godine u sklopu turneje “Vještina Boutique” gdje je spektakularnim nastupom obilježio petnaest godina od objave kultnog albuma “Vještina”.

Massimo je tada nastupio u pratnji sjajnog trija: Ivo Popeskić, Elvis Stanić i Henry Radanović, a sada će publika imati priliku u njegovim pjesmama uživati u jednom potpuno drugom ruhu i izvedbi Massimovog fantastičnog pratećeg benda.

Massimo se u Opatiju vraća nakon gotovo dvije godine gdje je posljednji puta nastupio na Ljetnoj pozornici, a ovog puta glazbeni susret s publikom održat će se u prekrasnoj dvorani Drage Gervaisa.

Ulaznice za oba koncerta potražite u sustavu Entrio po cijeni od 120/150 kn na linkovima:

OPATIJA

SLAVONSKI BROD

Ulaz na koncert bit će moguć samo ako se uz ulaznicu predoči covid potvrda, liječnička potvrda o preboljenju ili potvrda o negativnom testiranju na covid, ne starija od 48 sati.

Koncerti su sufinancirani putem Natječaja „Jer svirati se mora“ provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija RH i Hrvatske glazbene unije.

Foto: Press Aquarius Records