fbpx

Angie: 2016. godina je promijenila moj svijet!

Mlada pjevačica…

Svima želim sretnu 2017. godinu. Želim vam puno ljubavi i sreće, da vam se ispune sve želje, one koje ste izrekli i one koje čuvate negdje duboko u sebi, poručila je Angie čitateljima portala Scena.hr

Matea Božić AngiePjevačica Matea Božić Angie kaže da je 2016. godina bila posebna. Postala je majka djevojčice Lucije te je objavila svoju prvu pjesmu ‘Zabranjeni grad‘ kojom je započela svoju glazbenu karijeru.
– To je definitivno godina koja je promijenila moj svijet. Kako u obiteljskom životu, tako i u mojoj karijeri. Bilo je zaista lijepih trenutaka – rekla je lijepa Angie za portal Scena.hr. Pjevačica se veseli 2017. godini jer s nestrpljenjem čeka prve korake malene Lucije.
– U 2017. godini voljela bih da me ljudi dožive kao osobu koja se samo trudi ostvariti svoj san te ljubav prema glazbi podijeliti s drugima, da slušaju moje pjesme i da pojačaju radio ‘do daske’ kad ih čuju – otkrila je lijepa i simpatična Angie te čitateljima portala Scena.hr poručila:
– Svima želim sretnu 2017. godinu. Možemo sve što želimo. Želim vam puno ljubavi i sreće, da vam se ispune sve želje, one koje ste izrekli i one koje čuvate negdje duboko u sebi.

Matea Božić Angie

Foto: Matea Božić Angie priv. album