fbpx

Ivica Bago: Iva Leko odlično pjeva i divna je osoba!

Pjevač otkriva…

Ivu sam nagovarao da snimimo duet. Nije željela pristati, ali je prihvatila da bude u spotu

Ivica BagoIvica Bago (33) je završio futuristički spot za pjesmu ‘Pogrešan čovjek’. Produkciju potpisuje Boytronic. Ivica već snima nove pjesme za svoj drugi album koji izlazi krajem 2014. godine. A prvi album pjevaču je izašao početkom travnja pod nazivom ‘Prava ljubav‘.
Ivica Bago– Za novi album je već snimljena osma pjesma. Jedna od njih je i ‘Kuća dalmatinska’. To je duet s Tomislavom Bralićem, poznatim vokalom klape Intrade, a za nju ćemo u srpnju završiti i spot – otkrio je pjevač za portal Scena.hr. Ivici je njegova supruga najveći uzor.
– Odlično kuha, a pjeva bolje od velikog broja ženskih vokala u regiji. Ne kažem to zato što mi je žena, nego zato što tako kažu veliki producenti, glazbenici i skladatelji. Divim joj se. Ona je uvijek uz mene i divna je majka našoj djeci – Ivica hvali suprugu. Pjevač je snimio spot za pjesmu ‘As iz rukava’ s lijepom Ivom Leko u glavnoj ulozi.
Iva i Jerko su moji dugogodišnji prijatelji! Upoznali smo se prije njihovog vjenčanja, ali svojim nastupom na njihovom vjenčanju smo zaslužili njihovo povjerenje i prijateljstvo. Od tada smo postali pravi prijatelji i često se družimo.  A priča o snimanju spota je počela na jednoj zabavi na kojoj je Iva pokazala svoj pjevački talent. Ivu sam nagovarao da snimimo duet. Nije željela pristati, ali mi je obećala da će glumiti u spotu. Obećala i ispunila i hvala joj na tome – prisjetio se Ivica. Iva je divna, dodaje, i prekrasna osoba.
– Zapravo ju je nemoguće opisati jer koliko bih vam uspio reći, malo sam vam rekao o njoj. Koliko je ona hvale vrijedna i kao majka, kao model, kao glumica, a i kao producent je dominirala na snimanju spota jer baš za sve nabrojano ima talenta – zaključio je pjevač.

Foto: Press
Video: [vsw id=”nNyfImKFjok” <a rel=”nofollow” source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no” a>]