Treća sezona serije Ubojstvo u Walesu na malim ekranima
By redakcija On 15 tra., 2020 At 04:51 PM | Categorized As Naslovnica, Televizija, Vijesti, Zanimljivosti | With 0 Comments

Zagreb…

Od petka na HRT-u treća sezona serije Ubojstvo u Walesu

Ubojstvo u WalesuHrvatska radiotelevizija (HRT) petka 17. travnja 2020. godine na Drugom programu (HRT-HTV2) u udarnom terminu od 21.00 sat započinje s prikazivanjem kriminalističke serije Ubojstvo u Walesu u trajanju od četiri epizode.
Nakon dramatičnog klimaksa u drugoj sezoni serije Ubojstvo u Walesu, u trećoj sezoni vraćamo se višem inspektoru Tomu Mathiasu koji se pokušava oporaviti od fizičkih i psihičkih ožiljaka.
Uništeno je skrovište koje je pronašao na divljim obalama Ceredigiona pa se morao preseliti, i to u samo srce obalnoga grada Aberystwytha. U novoj će se sezoni ponovno uplesti u stari slučaj koji ga intrigira još otkako je počeo raditi u Aberystwythu.
Ubojstvo u WalesuSlučaj je to koji prijeti da će nepovratno zavaditi cijeli tim. No dok se Mathias bavi prošlošću, njegova kolegica narednica Siân Owens usredotočena je na svježi slučaj: dobila je zadatak da otkrije tko je zapalio Mathiasov dom.
U prvoj epizodi ubojstvo mjesnog svećenika odvodi višeg inspektora Toma Mathiasa i inspektoricu Mared Rhys u zabačenu planinsku zajednicu. Suočeni su s tugujućom obitelji i šokiranim stanovnicima te moraju biti oprezni u istraživanju života i nasilne smrti progonjene žrtve. I dok se slučaj razvija, narednica Siân Owens dobila je zadatak da vodi istragu u slučaju nedavnog napada na Mathiasa. Taj je napad rezultirao spaljenim domom i razbijenom glavom. Istraga narednice Owens nije razveselila Mathiasa koji se bori s osjećajima i slučajevima koji se počinju preklapati.
Uloge: Richard Harrington (viši inspektor Tom Mathias), Mali Harries (inspektorica Mared Rhys), Alex Harries (detektiv Lloyd Ellis).

Foto: Press

comment closed