fbpx

Druga sezona serije Frankie Drake istražuje od 21. rujna

Na HRT-u…

Radnja serije Frankie Drake istražuje smještena je u Toronto 20-ih godina prošlog stoljeća

Frankie DrakeHrvatska radiotelevizija (HRT) od ponedjeljka 21. rujna 2020. godine na Prvom programu (HRT-HTV1) u terminu od 15.55 sati počinje s prikazivanjem druge sezone serije Frankie Drake istražuje.
Radnja serije Frankie Drake istražuje smještena je u Toronto 20-ih godina prošlog stoljeća i prati avanture jedinih privatnih detektivki u gradu. Njih dvije preuzimaju slučajeve koje policija ne želi ni taknuti.
U vrijeme sveopćeg prosperiteta i optimizma Frankie Drakenjihova najveća prednost je baš to što su žene jer ruše predrasude i prkose konvencijama, a njihove ih istrage vode u sve sfera života u Torontu. Pustolovna duha i neustrašive, Frankie i Trudy, upadaju u raznorazne nevolje, no na kraju se uvijek uspijevaju izvući. One su nova vrsta detektivki u novome svijetu – no je li svijet spreman za njih?
U prvoj epizodi serije Frankie Drake istražuje nakon što se stara suparnica iznenada pojavi i počne prodavati antikvitete, Frankie posumnja da je riječ o prijevari. Mogu li njezine suradnice to dokazati prije nego što prevarantica pobjegne s novcem?

Foto: Press