fbpx

Revijalna utakmica: Veteranska selekcija Vatrenih i veterani NK Jedinstva

Vatreni…

VatrenihU subotu 29. kolovoza s početkom u 17.00 sati, u Donjem Miholjcu bit će odigrana revijalna utakmica između veterana NK Jedinstva i veteranske selekcije Vatrenih za koju će nastupati brojni proslavljeni hrvatski reprezentativci predvođeni Davorom Šukerom.
Povodom obilježavanja 100 godina igranja nogometa u Donjem Miholjcu te 75 godina imena NK Jedinstvo, na gradskom stadionu u Donjem Miholjcu snage će odmjeriti veterani lokalnog Jedinstva s bivšim zapaženim hrvatskim reprezentativcima.
Selekciju Vatrenih predvodi Zlatna kopačka Svjetskog prvenstva u Francuskoj i predsjednik HNS-a Davor Šuker, kojem će se pridružiti brončani Aljoša Asanović, Robert Jarni, Petar Krpan i Ardian Kozniku, kao i drugi proslavljeni reprezentativci poput Borisa Živkovića, Igora Cvitanovića, Nenada Pralije, Roberta Špehara i drugih.
Domaćine će predvoditi legendarni Rudika Vida, otac srebrnog reprezentativca Domagoja Vide koji je dao veliku podršku organizaciji ove revijalne utakmice.
– Stožer civilne zaštite Osječko-baranjske županije odobrio je odigravanje utakmice uz prisutnost ograničenog broja gledatelja, a ulaznice se mogu kupiti na nekoliko prodajnih mjesta u Donjem Miholjcu. Na sastanku Stožera civilne zaštite, predstavnika HNS-a i NK Jedinstvo te službenika Policijske postaje Donji Miholjac definirani su svi javno-zdravstveni i sigurnosti protokoli kako bi utakmica bila odigrana u skladu sa svim propisanim epidemiološkim mjerama i kako bi se gledateljima i akterima na terenu osigurala maksimalna zaštita – poručuju iz HNS-a.

Foto: Press – HNS