fbpx

Puls: Sve o posljedicama koronavirusa te što znamo o šišmišima

Novi magazin Puls istražio je sve o posljedicama koronavirusa te što znamo o šišmišima

U četvrtak 22. travnja 2021. godine na Prvom program Hrvatske televizije (HRT-HTV1) u 21.05 sati na rasporedu je novo izdanje tjednog magazina Puls koji donosi četiri zanimljive teme.

Puls

Od mnogih koji su preboljeli zarazu koronavirusom može se čuti kako još mjesecima osjećaju posljedice bolesti. Stručnjaci još traže odgovore na mnoga pitanja, a po neke se zaputila i novinarka Nataša Kraljević Kolbas u post-COVID ambulantu bolnice Dubrava.

Od početka pandemije prst sumnje upire se u šišmiša. Potaknulo nas je to ekipu magazina Puls da se zapitaju što uopće znamo o tim malim letećim sisavcima? Tanja Kanceljak upoznat će nas s njima i otkriti tko je kome veća prijetnja – šišmiši nama ili mi njima.

Međimurska će županija uskoro obilježiti svoj dan, a Silvija Trnčević posjetila je nedavno Donje Međimurje, točnije Donju Dubravu i Donji Vidovec. Dravsko-murska nizina ugodno je mjesto za život, ljudi ondje ne zaziru od posla, radišni su, vole se družiti, a iznad svega vole svoj kraj.

Okušala se u različitim glazbenim stilovima. Uvijek prepoznatljiva, uvijek svoja. Na mirovinu i ne pomišlja. Izdala je novi album i ovogodišnja je dobitnica Porina za životno djelo. Zdenka Kovačiček otkrila je Andreji Ćakić zašto misli da živi najbolje godine svog života i koje još ima planove?

Foto: Pixabay