fbpx

Obiteljski festival: Piknik, muziciranje, modne špice – nagrade

Trešnjevka…

Roditelji i djeca moći će pristupiti izazovima poput najboljeg piknika, muziciranja, foto priče i modne špice, a najbolje natjecatelje očekuju nagrade

Medijski pokrovitelj Scena.hr

Obiteljski festival– U nedostatku vremena zbog užurbanog stila života, pozivamo velike i male, mame i tate, bake i djedove da se, ovaj put, potrudimo i svi zajedno okupimo u našem parku uz šaroliki i zabavan program u kojemu će svatko pronaći nešto za sebe – rekla je Ljiljana Perišić, ravnateljica Centra za kulturu Trešnjevka.
Centar za kulturu Trešnjevka već sedmu godinu za redom organizira Obiteljski festival Obiteljski festivalkoji se održava u Parku Stara Trešnjevka s početkom u 11.00 sati. Ova manifestacija donosi predstave za djecu, izložbe, sajam školskih knjiga, nastup zborova, kreativne radionice, predstavljanje lokalnih Udruga i inicijativa i brojne druge događaje. Unutar šarolikog programa bit će moguća i razmjena školskih udžbenika i lektire.
Program je podijeljen u dva dijela (11.00 – 13.00 i 17.00 – 21.00 sati), a dio programa natjecateljskog je karaktera. Naime, roditelji i djeca moći će pristupiti izazovima poput najboljeg piknika, muziciranja, foto priče i modne špice, a najbolje natjecatelje očekuju nagrade.
Pridružite nam se na cjelodnevnom druženju i raznovrsnom programu i postanite dio OBITELJSKOG FESTIVALA!

Prijave su on line https://docs.google.com/forms/d/1tcwYW0vo-ENq002xWftdB1WWa6ZEYLHqFTw0jlVnX68/edit ili na mjestu događaja.

Foto: Press