Advent u Klovićevim rasplesao brojne posjetitelje
By redakcija On 4 pro., 2017 At 12:37 PM | Categorized As Događanja | With 0 Comments

Zagreb…

Advent u KlovićevimUz magično paljenje više od 60 000 lampica, plesanje uz ritmove poznatih hitova grupe Detour i uživanje brojnih posjetitelja u fantastičnoj gastronomskoj ponudi otvoren je Advent u Klovićevim dvorima. Sinoć je publika na idilično uređenom platou Gradec doživjela čaroliju blagdana i rasplesanom atmosferom pokazala koliko im je ovaj gornjogradski advent omiljeno mjesto u prosincu.
Nakon prošlogodišnjeg osvajanja društvenih mreža ni ove godine brojni posjetitelji nisu propustili fotografiranje s pogledom na Zagrebačku katedralu i tako s bajkovitog Adventa u Klovićevim dvorima ponijeli najljepšu adventsku fotografiju kao uspomenu. Povodom otvorenja najvećeg gornjogradskog Adventa, Klovićeve dvore i Plato Gradec obišli su u nedjelju i predstavnici Grada Zagreba i Turističke zajednice Grada Zagreba.
Advent u KlovićevimOd sinoćnjeg spektakularnog otvorenja pa do zadnjeg dana u ovoj godini, omiljena blagdanska manifestacija na krovu grada ponudit će za svakoga ponešto. Glazbena pozornica na platou Gradec svaki će dan ugostiti bendove dok su petak i subota rezervirani za najpoznatija imena domaće glazbene scene.
Subotom zagrijavanje kreće već u prijepodnevnim satima uz špica party Grinč@Grič, koji će subotnja prijepodneva učiniti zabavnijim no ikad. Oni posjetitelji željni umjetnosti i uživanja u postavama Galerije Klovićevi dvori do zatvaranja Adventa moći će posjetiti izložbe petkom i subotom čak do 22 sata, uz promotivnu cijenu ulaznica od 10 kuna od 19 do 22 sata.
Advent u KlovićevimPoseban bajkovit atrij Galerije ove godine za Advent je uredio svojim magičnim ilustracijama multimedijalni umjetnik Zdenko Bašić, inspiriran svima poznatim bajkama Hans Christiana Andersena i drugih autora. Topla blagdanska priča gornjogradskog Adventa ove godine ima okus domaćih autohtonih delicija u što su se uvjerili i gosti sinoćnjeg otvorenja i tako uživali u poljičkom soparniku obitelji kraj Omiša, najpopularnijim palačinkama Milky Wheya i njihovoj očaravajućoj čokoladnoj fontani, šiš-kobasi restorana Mundoaka, germknedlama po receptu Marina Medaka i ostalim gastro iznenađenjima devet ugostiteljima. Sudeći prema otvorenja, na krovu Zagreba s najljepšim pogledom na grad sprema se 28 dana najljepšeg blagdanskog provoda za svakoga.

Foto: Press

comment closed